Klip Pita Ukur Akurat Multifungsi

$ 8.99 - $ 13.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE
  • Pasokan DIY: Kayu kai
  • Bahan: steel Steel
  • Standar atanapi Non Standard: Standar
  • Jumlah modél: Sudut Clamps
  • Ukuran: 65 MM / 2.5 inci
  • Beurat: 0.12 sedengkeun
  • Nyokot guesswork kaluar tina ngukur sudut jeung surfaces melengkung.
  • Basajan sareng gampang dianggo: Alat ukur pita ieu ngabantosan anjeun maca akurat dina kurva, juru, sareng bintik anu sesah katingali.
  • Gampang dianggo sakumaha anu akurat: ngan ukur jepitan kana pita ukur sareng cabut tebak tina tugas anjeun.
  • Lebar pita ukur clamp: Ngadukung lebar maksimal pita ukur dugi ka 25 mm (1 inci).
  • Cost-éféktif Alternatif Pikeun Laser Measurers.
  • Éta pas kana kalolobaan ukuran pita sareng ngalaksanakeun tugas gancang sareng gampang: tanpa riweuh (atanapi biaya) nganggo ukuran laser.
  • Jepitan teras geser kana posisi pikeun kéngingkeun bacaan anu leres sareng ngabantosan pikeun ngabéréskeun tugas anjeun.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk