Non-iteuk bolong Tambaga grill & Baking Baking

ayeuna: $36.99
éta: $54.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Baking piring & Panci Tipe: Kue Panci
  • Sertifikasi: CIQ, EEC, FDA, LFGB, CE / EU, SGS
  • Jenis: Baking piring & Panci
  • Pitur: Bisi, Eco-Friendly
  • Jumlah modél: T7269
  • Bahan: Silicone
  • Jenis: Baking piring
  • Ngaran: BBQ baking pan
  • Beurat: 545g
  • Bahan: stainless steel
  • Warna: Tambaga
  • Pamakéan: Pikeun BBQ

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk