Nordic Style ngagantung Babak LED E27 Pendant Lampu

$ 29.99 - $ 86.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Dupi Bulbs Kalebet: Leres
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD
  • Téknik: Dicét
  • Sumber Daya: AC
  • tempat: Parlor, ulikan, Master pangkeng, bedrooms séjén, Aula hotél, Kamar hotél
  • Tipe Pamasangan: Pendant Tali
  • Tipe barang: Lampu Pendant
  • Jaminan: 1 Taun
  • Bahan: Metal
  • Jumlah sumber cahaya: 3
  • Area Lampu: méter 5-10square
  • Jumlah modél: B062
  • Warna kap lampu: Bodas, Hideung
  • Jenis basa: E27
  • Anu Diménsi: Henteu
  • Switch Tipe: lianna
  • Sumber Lampu: Lampu LED
  • Tegangan: 90-260V
  • Gaya: Kontemporer
  • Ngaran: lampu gantung makan LED
  • Kakuatan: 3X5W
  • Gaya: Lampu pendant loteng Nordic
  • Tipe barang: Rotatable E27 LED Pendant Lampu
  • Tegangan: AC100-260V 50 / 60Hz
  • Jenis basa: E27
  • Daya: unggal bohlam pikeun 5w
  • Warna awak: Hideung, Bodas sadia
  • Dipingpin Warna: haneut bodas / bodas
  • Aplikasi: ruang tamu, réstoran, Dapur, pangkeng, kantor, koridor, hotél, imah indoor, jsb.

    Dirancang sacara halus

    Konsumén ogé nempo produk