Perusahaan Social Responsibility

Program Tanggungjawab Sosial Korporat Kami

Pikeun ngajaga aranjeunna mesem ..

Aya deui pikeun janten usaha anu suksés tibatan ngan ukur milarian kauntungan. Éta ogé ngeunaan nyiptakeun gambaran anu nyata sareng gaduh dampak anu positif kana masarakat.

Salaku pamimpin bisnis E-commerce, kami ogé perusahaan anu tanggung jawab damel pikeun mastikeun yén balanja online nyorong pangembangan sustainable sareng sosial ka nagara-nagara Afrika.

Kami parantos nguatkeun komitmen ieu ka para karyawan, nasabah, sareng mitra kami sareng kami parantos ngasilkeun produk di handap ieu pikeun dijual, dimana hasil tina produk ieu bakal diséépkeun di Afrika ka:

  • Ngadukung pendidikan sareng ngaleungitkeun buta huruf.
  • Kontribusi pikeun ngabasmi kamiskinan ekstrim sareng rasa lapar.
  • Dukungan pikeun séktor kasihatan ku ngirangan maotna murangkalih & panyakit tempur.

Rumasa Luncat nyumbang sareng ngiringan ngahontal tujuan ieu mulia ku mésér produk ieu.