Tanggung jawab Sosial

Program Tanggungjawab Sosial Korporat Kami

Pikeun ngajaga aranjeunna mesem ..

Aya deui pikeun janten usaha anu suksés tibatan ngan ukur milarian kauntungan. Éta ogé ngeunaan nyiptakeun gambaran anu nyata sareng gaduh dampak anu positif kana masarakat.

Salaku pamimpin bisnis E-commerce, kami ogé perusahaan anu tanggung jawab damel pikeun mastikeun yén balanja online nyorong pangembangan sustainable sareng sosial ka nagara-nagara Afrika.

Kami parantos nguatkeun komitmen ieu pikeun karyawan, konsumén, sareng mitra kami. Janten kami netepkeun perséntase tina kauntungan pikeun program amal ieu sareng nyayogikeun kasempetan pikeun palanggan na pikeun ilubiung dina program ieu ngalangkungan nyumbang tina halaman Checkout. 

Panghasilan ieu bakal dibalanjakeun di Afrika pikeun:

  • Ngadukung pendidikan sareng ngaleungitkeun buta huruf.
  • Kontribusi pikeun ngabasmi kamiskinan ekstrim sareng rasa lapar.
  • Dukungan pikeun séktor kasihatan ku ngirangan maotna murangkalih & panyakit tempur.

Ngarasa Luncat ka nyumbang sareng ilubiung dina ngahontal tujuan mulya ieu ku nyumbang di Checkout.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!