Wilujeng sumping di WoopShop.com. Nalika ngotéktak atanapi mésér ti WoopShop.com, karusiahan sareng inpormasi pribadi anjeun dijagi sareng dihormat. WoopShop.com nawiskeun éta jasa pangsaéna pikeun anjeun tunduk kana bewara, istilah, sareng kaayaan anu ditetepkeun dina kaca ieu.

1. kabijakan privasi

• WoopShop.com ngahargaan privasi unggal tamu atanapi palanggan ngeunaan halaman wéb sareng jaga kasalametan online anjeun sacara serius.

• WoopShop.com ngempelkeun inpormasi kalebet Email, Nami, Nami Perusahaan, Alamat Jalan, Kode Pos, Kota, Nagara, Nomer Telepon, Sandi sareng sanésna, pikeun ngamimitian, kami nganggo cookies anu diperyogikeun pikeun nyusun sareng agrégat non- inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan anu datang kana situs kami. Inpormasi na unik pikeun anjeun. Pangguna tiasa kitu, nganjang ka situs kami sacara anonim. Kami bakal ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngirimkeun inpormasi sapertos kitu ka kami. Pangguna tiasa waé nolak nyayogikeun inpormasi idéntifikasi pribadi, kacuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina aktipitas kagiatan Loka anu tangtu.

• Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké dina sababaraha cara, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, nalika Pamaké nganjang kana situs kami, ngadaptar dina situs, pesen, ngaréspon kana survey, ngeusian formulir, sareng dina hubungan sareng kagiatan, jasa, fitur atanapi sumber sanés anu kami nyayogikeun dina Loka kami. Pangguna tiasa dipenta, sakumaha pantesna, nami, alamat email, alamat surat.

• Kami nganggo inpormasi pikeun ngabantosan kami supaya langkung merenah pikeun anjeun anggo, pikeun ngaréspon kana pamundut atanapi keluhan, pikeun ngabantosan kami nunjukkeun anu paling aya hubunganana sareng anjeun sareng ngingetan inpormasi énggal, produk kalayan penjualan, kupon, promosi khusus sareng sajabana asup

• Salami pendaptaran anjeun, anjeun bakal dipenta pikeun nyayogikeun kami nami, kiriman sareng alamat tagihan, nomer telepon, sareng alamat email. Jinis inpormasi pribadi ieu dianggo pikeun tujuan tagihan, pikeun minuhan pesenan anjeun. Upami urang ngagaduhan masalah nalika ngolah pesenan anjeun, kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anu anjeun pasihkeun kanggo ngahubungi anjeun.

• Anjeun tiasa lirén langganan ku ngagunakeun tautan tina buletin email atanapi setting langganan pribadi anjeun saatos log in.

• Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi sanés pribadi ngeunaan Pamaké iraha aranjeunna berinteraksi sareng Situs kami. Inpormasi idéntifikasi sanés pribadi tiasa kalebet nami peramban, jinis komputer sareng inpormasi téknis ngeunaan cara pangguna pikeun sambungan kana Situs kami, sapertos sistem operasi sareng panyadia layanan Internét anu dianggo sareng inpormasi anu sami.

• Situs kami tiasa nganggo "cookies" kanggo ningkatkeun pangalaman Pamaké. Browser wéb pangguna nempatkeun cookies dina hard drive -na pikeun tujuan nyimpen rékor sareng kadang-kadang pikeun ngalacak inpormasi ngeunaan éta. Pangguna tiasa milih pikeun netepkeun wéb na pikeun nolak cookies atanapi ngingetkeun anjeun nalika cookies dikirim. Upami aranjeunna tumaros, perhatoskeun yén sababaraha bagian tina Situs moal tiasa leres fungsina.

• WoopShop ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi Pamaké pikeun kaperluan ieu:

(1) Pikeun ngaréka pangalaman pangguna
Urang bisa make informasi dina agrégat ka ngartos kumaha Pamaké urang salaku grup nganggo jasa jeung sumber disadiakeun dina Loka urang.
(2) Pikeun ningkatkeun Situs kami
Urang terus narékahan pikeun ngaronjatkeun kurban ramatloka kami dumasar kana informasi jeung eupan balik kami nampi ti anjeun.
(3) Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan
Inpo Anjeun mantuan kami pikeun leuwih éféktif ngabales requests layanan palanggan anjeun sarta kaperluan rojongan.
(4) Pikeun ngolah transaksi
Urang bisa make inpo nu Pamaké nyadiakeun ngeunaan diri lamun nempatkeun hiji Urutan ngan pikeun nyadiakeun layanan pikeun guna éta. Urang teu babagi informasi ieu kalayan pihak luar iwal ka extent perlu pikeun nyadiakeun layanan.
(5) Pikeun ngokolakeun kontén, promosi, survey atanapi fitur Situs anu sanés
Pikeun ngirim Pamaké informasi maranéhanana sapuk pikeun nampa ngeunaan jejer urang mikir bakal dipikaresep ku maranehna.
(6) Pikeun ngirim email périodik
The Pamaké alamat surélék nyadiakeun keur ngolah urutan, moal ukur dipaké pikeun ngirim aranjeunna informasi jeung apdet pertaining ka urutan maranéhanana. Ieu bisa ogé dipaké pikeun ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan. Lamun pamaké megatkeun milih-ka milis urang, aranjeunna moal nampa surelek nu bisa ngawengku warta parusahaan, apdet, produk atawa jasa patali informasi, jeung sajabana Lamun iraha wae pamaké nu hoyong unsubscribe ti narima surelek kahareup, urang kaasup lengkep parentah unsubscribe di handap unggal email atawa pamaké bisa ngahubungan kami via Loka urang.

• Kami ngadopsi pendaptaran, panyimpenan, sareng prakték ngolah data anu saluyu sareng langkah-langkah kaamanan pikeun ngalindungan tina aksés, robahan, panyingkepan atanapi karusakan inpormasi pribadi anjeun, nami pangguna, kecap akses, inpormasi transaksi sareng data anu disimpen dina Situs kami.

Bursa data sensitif sareng Pribadi antara Situs sareng Pamakéna kajantenan ngaliwatan saluran komunikasi aman SSL sareng didaptarkeun sareng dijaga ku tandatangan digital.

• Kami henteu ngajual, dagang, atanapi nyéwa Inpormasi idéntifikasi pribadi Pamaké ka anu sanés. Kami tiasa ngabagi inpormasi demografi agrégat anu umum henteu aya hubunganana sareng inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan pangunjung sareng pangguna sareng mitra bisnis kami, apiliasi anu dipercaya sareng pangiklan pikeun tujuan anu diébréhkeun di luhur. Kami tiasa nganggo panyadia ladénan pihak katilu pikeun ngabantosan kami ngajalankeun bisnis sareng Situs atanapi ngatur kagiatan atas nami kami, sapertos ngirim buletin atanapi survey. Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu ieu pikeun tujuan anu kawates upami anjeun parantos masihan ijin ka kami.

• Pangguna tiasa mendakan pariwara atanapi kontén sanés dina Situs kami anu numbu ka situs sareng jasa mitra kami, pemasok, pengiklan, sponsor, lisénsi sareng pihak katilu sanés. Kami henteu ngendalikeun eusi atanapi tautan anu muncul dina situs ieu sareng henteu tanggel waler pikeun prakték padamelan ku situs wéb anu numbu ka atanapi tina Situs kami. Salaku tambahan, situs atanapi jasa ieu, kalebet eusi sareng tautan na, tiasa teras-terasan robih. Situs sareng jasa ieu panginten ngagaduhan kabijakan privasi nyalira sareng kabijakan layanan palanggan. Ngotéktak sareng interaksi dina halaman wéb sanés, kalebet situs wéb anu ngagaduhan kakait ka Situs kami, tunduk kana istilah sareng kawijakan halaman wéb éta.

• Ayat Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngajelaskeun kumaha data pribadi dianggo dina jasa pamayaran Apple (Apple mayar). Salaku tambahan, anjeun kedah maca istilah sareng kaayaan Apple Pay. Kegiatan bisnis anjeun ngalangkungan WoopShop henteu aya hubunganana sareng Apple Inc.

Nalika anjeun nganggo Apple Pay pikeun mayar, anjeun tiasa nyarios inpormasi kartu bank, jumlah pesenan sareng alamat surat, tapi WoopShop moal ngempelkeun sareng nyimpen inpormasi tina bentuk anjeun, sareng moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pariwara atanapi lembaga operasi anu sanés. dina sagala bentuk.

• WoopShop ngagaduhan kawijaksanaan pikeun ngapdet kabijakan privasi ieu iraha waé. Kami ngadorong Pamaké pikeun sering mariksa kaca ieu pikeun aya parobihan pikeun tetep diwartosan ngeunaan kumaha kami ngabantosan ngajaga inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén anjeun tanggung jawab pikeun marios kawijakan privasi ieu sacara berkala sareng janten sadar kana modifikasi.

• Ku ngagunakeun Situs ieu, anjeun nandakeun ditampa anjeun kana kabijakan ieu. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan ieu, punten tong nganggo Situs kami. Pamakéan neraskeun Loka saatos posting perobihan kana kabijakan ieu bakal dianggap anjeun nampi kana parobihan éta.

• Ku ngagunakeun Situs ieu, anjeun nandakeun ditampa anjeun kana kabijakan ieu. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan ieu, punten tong nganggo Situs kami. Pamakéan neraskeun Loka saatos posting perobihan kana kabijakan ieu bakal dianggap anjeun nampi kana parobihan éta.

• Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, prakték situs ieu, atanapi hubungan anjeun sareng situs ieu, mangga ngahubungan kami di support@woopshop.com atanapi info@woopshop.com

2. Sarat & Kaayaan

• Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun sahanteuna 18 taun atanapi ngadatangan Situs dina pangawasan kolot atanapi wali anjeun. Anjeun bakal tanggel waler pikeun sadaya aksés sareng panggunaan situs ieu ku saha waé anu nganggo kecap akses sareng idéntifikasi anu aslina ditugaskeun ka anjeun naha aksés kitu sareng panggunaan situs ieu leres-leres diidinan ku anjeun.

• WoopShop.com tiasa ngintun ti gudang anu sanés. Pikeun pesenan kalayan langkung ti hiji barang, urang tiasa ngabagi urutan anjeun kana sababaraha bungkus numutkeun tingkat saham dina kabijaksanaan urang sorangan. Hatur nuhun parantos ngartos.

• Kecuali disayogikeun dina tempat sanés dina halaman ieu atanapi dina situs, naon waé anu anjeun kirimkeun atanapi kirimkeun ka WoopShop.com, kalebet teu aya watesan, ideu, know-how, téhnik, patarosan, ulasan, koméntar, sareng saran sacara sasarengan, kintunan bakal diubaran salaku henteu rahasia sareng nirlaba, sareng ku ngirim atanapi ngeposkeun, anjeun satuju kana lisénsi anu teu tiasa dibatalkeun sareng sadayana hak IP anu aya hubunganana ngaluarkeun hak moral sapertos hak panulis ka WoopShop.com tanpa muatan sareng WoopShop kedah gratis-royalti.

• Anjeun moal nganggo alamat e-mail palsu, pura-pura janten batur salain ti diri anjeun, atanapi nyasabkeun WoopShop.com atanapi pihak katilu asal tina sagala kiriman atanapi Kontén. WoopSHop.com tiasa, tapi henteu wajib nyabut atanapi ngédit kintunan naon waé kalebet koméntar atanapi ulasan pikeun alesan naon.

• Sadaya téks, grafik, foto atanapi gambar sanésna, ikon tombol, klip audio, logo, slogan, nami dagang atanapi parangkat lunak kecap sareng eusi sanésna dina halaman wéb WoopShop.com sasarengan, Eusi, milik khusus WoopShop.com atanapi eusina anu saluyu panyadia. Sadaya hak anu henteu dikaluarkeun sacara jelas ditangtayungan ku WoopShop.com. Pelanggar bakal dituntut dugi ka hukum lengkep.

• Punten perhatoskeun bilih aya pesanan anu tangtu anu urang teu tiasa nampi sareng kedah batal. Kadua pihak satuju yén, saatos ngirim order, transportasi mangrupikeun tanggung jawab perusahaan logistik pihak katilu. Salami tahap ieu, kapamilikan pinuh pikeun produk (s) milik pembeli; sadaya tanggung jawab sareng résiko anu aya hubunganana dina waktos transportasi kedah ditanggung ku anu ngagaleuh.

• WoopShop.com tiasa ngandung tautan kana situs sanés dina internét anu dipimilik sareng dioperasikeun ku pihak katilu. Anjeun ngaku yén WoopShop.com henteu tanggung jawab pikeun operasi atanapi kontén anu aya dina atanapi ngalangkungan situs sapertos kitu.

• WoopShop.com ngagaduhan hak pikeun ngarobah istilah sareng kaayaan ieu di mangsa hareup tanpa aya bewara.