urutan pembatalan

Kabéh pesenan Anjeun bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, Anjeun kudu ngahubungan kami dina jam 12. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Refunds

kapuasan anjeun prioritas urang. Ku alatan éta, lamun dipilampah ngabalikeun duit a bisa menta hiji euweuh urusan alesanana.

Upami aya anu lepat sareng produk sareng henteu malikkeun barang, anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun ngabalikeun duit pinuh.

Naha?

Mulihna ngajalankeun kontes pikeun kami pikeun kelestarian: unggal uih gaduh tapak suku karbon. Janten waé nyarioskeun ka kami naon anu salah, kirimkeun gambar, sareng kami bakal masihan artos anjeun balik deui.

Teras, upami mungkin, anjeun tiasa nyumbangkeun produk anjeun kana amal lokal atanapi didaur ulang deui.

Anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pamayaran dina 15 dinten saatos pangiriman paréntah. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngirim kami hiji E-mail. 

Lamun henteu nampi produk nu dina waktu dijamin (60 poé teu kaasup 2-5 processing dinten) bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a. Lamun meunang item salah, anjeun tiasa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a. Mun anjeun teu hoyong produk Anjeun geus narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item di expense anjeun, item kudu henteu kapake sarta jumlahna tracking anu diperlukeun.

  • urutan anjeun teu sumping alatan faktor dina kadali Anjeun (ie nyadiakeun alamat pengiriman barang salah).
  • Urutan anjeun teu sumping alatan kaayaan luar biasa di luar kadali WoopShop.com (Ie teu diberesihan ku adat, nyangsang ku bencana alam).
  • kaayaan luar biasa séjén di luar kadali WoopShop.com

séntral

Upami ku alesan naon anjeun hoyong tukeur produk anjeun, panginten pikeun ukuran baju anu béda. Anjeun kedah ngahubungi kami heula sareng kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sababaraha léngkah. ** Punten entong kirimkeun pameseran anjeun deui ka kami kecuali kami masihan otorisasi pikeun anjeun.