Harita

Dumasar pedaran 148811
94%
(140497)
5%
(7243)
1%
(964)
0%
(85)
0%
(22)

Pakéanana imut, dina 50 ukuran désa téh ketang, kuring hayang leuwih bebas. lawon sintétik, electrified, tapi pikaresepeun tur Rinser bakal ngajawab masalah! Jahit, sababaraha tempat nempel kaluar threads, tapi teu kritis, tapi gangguan dina neckline nu! Lepat nyumputkeun, lawon henteu ngagolér dina dada, éta slinky! Panginten kuring ngan ukur kawin. Sacara umum, kuring resep pakéan, khususna pikeun artos sapertos kitu!

Ткань достаточно тонкая, но не просвечивает. на параметры Ог 87- От 74 - Об 103 размер S по бёдрам сел хорошо, в груди очень свободно, нужен пипопода

Unisex Lengan Panjang Padet Knitted Baby Romper Jeung Calana

Multi-Pocket Ribbons Cargo Calana Pikeun Lalaki

Пришло быстро, сшито где-то аккуратно, где-то не оч. Запах платье не имеет. За такую ​​цену огонь!

Ieu pesenan ka-2 kuring, anu kahiji nyaéta warna konéng kuring resep pisan. Pangiriman gancang pisan. Hatur nuhun pisan!

Satisfaite de mon achat, hatur nuhun!

Seamless Deep V-beuheung padet Ladies Crop Top

Sapertos peti leutik anu saé! Ieu pesenan kadua kuring sabab kuring bogoh pisan ka aranjeunna. Saé pikeun nyimpen barang-barang leutik anu béda-béda, sapertos stasioner pikeun ukuran anu langkung ageung sareng lip balm pikeun ukuran anu langkung alit. Aranjeunna karasaeun kuat, gampang dirakit sareng resep kana warna anu dilebetkeun. Kami dibungkus saé sareng ngan ukur nyandak sababaraha minggu dugi ka kuring. Gemblengna bagja pisan, bakal nyarankeun :)

Платье красивое , понравилось

Суперский купальник, очень понравился, но не подошёл верх, сама чашка, маловата.

Seamless Deep V-beuheung padet Ladies Crop Top

Адская синтетика, и довольно большое, я буду ушивать скорее всего.. но в целом, пару раз одеть - норм.

Быстрая доставка, качественный пошив и актуальный фасон

Meilleur achat en jubah, envoie et réception plus que rapide. jubah idéntik à la déskripsi. taille réglable grace à la ficelle dans le dos. abdi bogoh

Floral Bows Ibu & Orok cocog Headbands

Floral Bows Ibu & Orok cocog Headbands

Babak toe Kandel Dampal Platform Sneakers awéwé

Floral Bows Ibu & Orok cocog Headbands

Trés belle jubah, comme la déskripsi, merci