WoopShop.com bangga nawiskeun jasa pengiriman barang gratis di dunya anu ayeuna beroperasi di langkung ti 200 nagara. Henteu aya anu hartosna langkung saé pikeun kami tibatan ngajantenkeun nasabah sareng jasa anu saé pisan. Kami bakal terus ningkat pikeun nyumponan kabutuhan sadaya para nasabah, nganteurkeun jasa saluareun sagala ekspektasi di mana waé di bumi.

bungkusan pengiriman barang

Paket ti gudang urang di Cina bakal dikirim ku ePacket atanapi EMS gumantung kana beurat sareng ukuran produk. Paket anu dikirimkeun ti gudang Amérika Serikat kami dikirimkeun ka USPS. Ku alatan éta, ku alesan logistik, sababaraha barang bakal dikirimkeun dina bungkus anu misah.

pengiriman barang di sakuliah dunya

WoopShop téh senang nyadiakeun konsumén urang ku pengiriman barang bébas 200 + nagara sakuliah dunya. Sanajan kitu, aya sababaraha lokasi kami bisa ngilikan kana. Lamun lumangsung ditempatkeun di salah sahiji jalma nagara kami wartosan iyeu anjeun.

waragad custom

Kami henteu ngagaduhan kendali kana biaya pabean, Kami henteu tanggel waler pikeun biaya pabean sakali barang dikirimkeun sabab éta kawijakan sareng bea impor beda-beda sacara lega ti nagara ka nagara. Ku ngagaleuh produk kami, anjeun satuju yén hiji atanapi langkung paket tiasa dikirim ka anjeun sareng tiasa kéngingkeun biaya bea cukai nalika aranjeunna sumping di nagara anjeun.

Métode pengiriman barang Jeung Pangiriman Times

Sadaya pesenan dikirim dina 36 jam bisnis. Kiriman nyandak 7-20 dinten bisnis sareng dina kasus jarang 30 dinten bisnis.

location Perkiraan Waktos Pangiriman
Amérika Sarikat poé bisnis 7-20
Kanada, Éropah poé bisnis 10-20
Australia, Selandia Anyar poé bisnis 10-30
Méksiko, Amérika Tengah, Amérika Kidul poé bisnis 15-30

tracking pesenan

Anjeun bakal nampi email saatos kapal pesenan anjeun anu ngandung inpormasi pelacak anjeun, tapi kadang kusabab pelacak pengiriman gratis henteu sayogi. Kadang KTP pelacak nyandak 2-5 dinten bisnis kanggo inpormasi pelacak pikeun ngapdet dina sistem. Upami anjeun peryogi inpormasi langkung lengkep, sumangga ulah ragu ngahubungan kami sareng kami bakal ngusahakeun anu kaluar pikeun ngabantosan anjeun.