Ditambah Ukuran Tembus Jero V-beuheung Jahitan Renda Baju Tidur Awéwé

ayeuna: $23.99
éta: $35.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Bahan: nilon
  • Kerah: V-beuheung
  • Tipe Barang: Baju Tidur
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Ketebalan: Ipis
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Komposisi Bahan: Nylon
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Génder: Awewe
  • Hiasan: renda
  • Jumlah modél: 10876
  • Kata Kunci: Baju Tidur Awéwé, saluhureun tuur Baju tidur awéwé

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk