Privasi & Sarat

Wilujeng sumping di WoopShop.com. Nalika ngotéktak atanapi mésér tina WoopShop.com, privasi sareng inpormasi pribadi anjeun kajagaan sareng dipangaruhan. WoopShop.com nawarkeun éta layanan anu saé pikeun anjeun anu patuh kana béwara, istilah, sareng kaayaan anu disetél dina kaca ieu.

1. kabijakan privasi

• WoopShop.com hormat privasi unggal sémah atanapi nasabah halaman wéb sareng serius dina panyawat online.

• WoopShop.com ngumpulkeun inpormasi kaasup Email, Nami, Perusahaan Perusahaan, Alamat Jalan Raya, Kode Pos, Kota, Negara, Nomer Telepon, Kecap aksés sareng saterasna, pikeun dimimitian ku, kami nganggo cookies anu dibutuhkeun pikeun ngitung sareng ngimpor non- inpormasi anu diidentipikasi pribadi ngeunaan sémah pikeun situs kami. Inpormasi unik pikeun anjeun.

• Kami nganggo inpormasi pikeun ngabantosan urang langkung ngagampangkeun pikeun anjeun dianggo, pikeun ngabales paménta atanapi keluhan, pikeun ngabantosan kami nunjukkeun anu paling relevan pikeun anjeun sareng ngingetan yén inpormasi anyar, produk kalayan penjualan, kupon, promosi khusus sareng sateuacana. dina.

• Salami pendaptaran anjeun, anjeun bakal dipenta pikeun masihan nami kami, alamat pengiriman sareng tagihan, nomer telepon, sareng alamat email. Jenis inpormasi pribadi ieu dianggo pikeun tujuan tagihan, pikeun nedunan pesenan anjeun. Upami urang ngagaduhan masalah nalika ngolah pesenan anjeun, urang tiasa nganggo inpormasi pribadi anu anjeun bikeun pikeun ngahubungi anjeun.

• Kami moal ngajual atanapi nyéwa inpormasi pribadi anjeun ka jalma atanapi perusahaan sapertos bagian tina usaha biasa urang.

• Anjeun tiasa unsubscribe ku ngagunakeun tautan tina sagala buletin email atanapi setélan langganan pribadi anjeun saatos lebet lebet.

2. Sarat & Kaayaan

• Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén anjeun sahenteuna 18 taun atanapi ngadatangan Loka di handapeun pangawasan kolotna atanapi wali. Anjeun bakal nanggung jawab ngan ukur pikeun sagala aksés sareng panggunaan situs ieu ku saha waé anu nganggo kecap akses sareng idéntifikasi awalna ditunjukkeun ka anjeun naha aksés henteu sareng pangguna dina situs ieu saleresna diaku ku anjeun.

• WoopShop.com tiasa ngiringan ti gudang béda. Pikeun pesenan anu gaduh langkung ti hiji item, urang tiasa ngabagi pesenan anjeun ka sababaraha bungkusan numutkeun tingkat saham sateuacana sacara mandiri. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

• Kecuali anu disayogikeun di tempat sanés dina halaman ieu atanapi dina situs, naon waé anu anjeun kirimkeun atanapi pasang ka WoopShop.com, kalebet tanpa watesan, ideu, terang-terang, téhnik, patarosan, ulasan, koméntar, sareng saran sacara koléktif, kiriman bakal dirawat salaku non-rahasia sareng teu berhasil, sareng ku ngalebetkeun atanapi ngirimkeun, anjeun satuju pikeun lisénsi éntitas asupna sareng sadaya hak IP anu berhubungan sareng éta sanés ngaluarkeun hak moral sapertos pangarang leres ka WoopShop.com tanpa muatan sareng WoopShop bakal ngagaduhan royalti gratis.

• Anjeun moal kedah nganggo alamat e-mail palsu, pura-pura jalma sanés ti anjeun, atanapi nyasabkeun WoopShop.com atanapi pihak katilu pikeun asal-usul mana-mana kiriman atanapi Eusi. WoopSHop.com tiasa, tapi moal wajib dihapus atanapi ngédit naon Kirim anu kalebet koméntar atanapi ulasan pikeun alesan naon.

• Sadaya téks, grafik, foto atanapi gambar sanés, ikon tombol, klip audio, logo, slogan, nami dagang atanapi parangkat lunak kecap sareng kontén sanésna dina halaman wéb WoopShop.com sacara koléktip, Eusi, ekslusif ka WoopShop.com atanapi kontén anu leres. suplai Sadaya hak anu henteu dibéré sacara nyata ditangtayungan ku WoopShop.com. Pelanggaran bakal dituntut nepi ka pinuh undang-undang.

• Punten Catet yén meureun aya pesenan anu tangtu anu urang henteu tiasa narima sareng kedah ngabatalkeun. Kadua pihak parantos satuju yén, nyusul kiriman kiriman, angkot mangrupikeun tanggung jawab perusahaan perusahaan logistik pihak katilu. Salila tahap ieu, kapamilikan pinuh ku produk (s) milik pembeli; sadaya tanggung jawab sareng résiko nalika transportasi kedah ditanggung ku anu mésér.

• WoopShop.com tiasa ngandung tumbu ka situs sanés dina internét anu dipiboga sareng dioperasikeun ku pihak katilu. Anjeun ngaku yén WoopShop.com henteu nanggung jawab kana operasi atanapi kontén anu aya dina atanapi ngalangkungan situs sapertos kitu.

• WoopShop.com ngagaduhan hak ngarobih istilah sareng kaayaan ieu ka hareup tanpa béwara.