Privasi & Sarat

Wilujeng sumping di WoopShop.com. Nalika ngotéktak atanapi mésér tina WoopShop.com, privasi sareng inpormasi pribadi anjeun kajagaan sareng dipangaruhan. WoopShop.com nawarkeun éta layanan anu saé pikeun anjeun anu patuh kana béwara, istilah, sareng kaayaan anu disetél dina kaca ieu.

1. kabijakan privasi

• WoopShop.com hormat privasi unggal sémah atanapi nasabah halaman wéb sareng serius dina panyawat online.

• WoopShop.com ngumpulkeun inpormasi kaasup Email, Nami, Perusahaan Perusahaan, Alamat Jalan Raya, Kode Pos, Kota, Negara, Nomer Telepon, Kecap aksés sareng saterasna, pikeun dimimitian ku, kami nganggo cookies anu dibutuhkeun pikeun ngitung sareng ngimpor non- inpormasi anu diidentipikasi pribadi ngeunaan sémah pikeun situs kami. Inpormasi unik pikeun anjeun. Pamaké tiasa kitu, nganjang ka situs kami sacara anonim. Urang bakal ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngalebetkeun inpormasi sapertos ka kami. Pamaké sok tiasa nolak nyayogikeun inpormasi idéntitas pribadi, kecuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina terlibat dina kagiatan-situs anu aya hubunganana.

• Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ku sababaraha cara, kalebet, tapi henteu dugi ka, nalika Pamaké kunjungan situs kami, ngadaptar dina situs, tempatna pesenan, ngabales survey, eusian formulir, sareng hubungan kalayan kagiatan, jasa, fitur, atanapi sumber anu sanés kami nyayogikeun dina Loka kami. Pamaké bisa dipénta, sakumaha luyu, nami, alamat email, alamat surat.

• Kami nganggo inpormasi pikeun ngabantosan urang langkung ngagampangkeun pikeun anjeun dianggo, pikeun ngabales paménta atanapi keluhan, pikeun ngabantosan kami nunjukkeun anu paling relevan pikeun anjeun sareng ngingetan yén inpormasi anyar, produk kalayan penjualan, kupon, promosi khusus sareng sateuacana. dina.

• Salami pendaptaran anjeun, anjeun bakal dipenta pikeun masihan nami kami, alamat pengiriman sareng tagihan, nomer telepon, sareng alamat email. Jenis inpormasi pribadi ieu dianggo pikeun tujuan tagihan, pikeun nedunan pesenan anjeun. Upami urang ngagaduhan masalah nalika ngolah pesenan anjeun, urang tiasa nganggo inpormasi pribadi anu anjeun bikeun pikeun ngahubungi anjeun.

• Anjeun tiasa unsubscribe ku ngagunakeun tautan tina sagala buletin email atanapi setélan langganan pribadi anjeun saatos lebet lebet.

• Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntipikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha waé aranjeunna berinteraksi sareng Loka kami. Inpormasi idéntitas non-pribadi tiasa ngalebetkeun nami panyungsi, jinis komputer sareng inpormasi téknis ngeunaan panggunaan sambungan kana Loka kami, sapertos sistem operasi sareng panyadia ladénan Internét dianggo sareng inpormasi anu sanés.

• Loka kami tiasa nganggo "cookies" kanggo ningkatkeun pangalaman Pamaké. Jaringan wéb pangguna nempatkeun cookies dina hard drive maranéhna pikeun tujuan ngajaga catetan sareng kadangkala ngalacak inpormasi ngeunaan aranjeunna. Pamaké bisa milih netepkeun browser wéb anjeun pikeun nolak cookies atanapi ngabéjaan anjeun nalika cookies dikirim. Upami aranjeunna ngalakukeunana, dicatet yén sababaraha bagéan Loka éta henteu jalanna leres.

• WoopShop ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi pribadi pangguna pikeun tujuan ieu:

(1) Pikeun ngaréka pangalaman pangguna
Urang bisa make informasi dina agrégat ka ngartos kumaha Pamaké urang salaku grup nganggo jasa jeung sumber disadiakeun dina Loka urang.
(2) Pikeun ningkatkeun Situs kami
Urang terus narékahan pikeun ngaronjatkeun kurban ramatloka kami dumasar kana informasi jeung eupan balik kami nampi ti anjeun.
(3) Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan
Inpo Anjeun mantuan kami pikeun leuwih éféktif ngabales requests layanan palanggan anjeun sarta kaperluan rojongan.
(4) Pikeun ngolah transaksi
Urang bisa make inpo nu Pamaké nyadiakeun ngeunaan diri lamun nempatkeun hiji Urutan ngan pikeun nyadiakeun layanan pikeun guna éta. Urang teu babagi informasi ieu kalayan pihak luar iwal ka extent perlu pikeun nyadiakeun layanan.
(5) Pikeun ngokolakeun kontén, promosi, survey atanapi fitur Situs anu sanés
Pikeun ngirim Pamaké informasi maranéhanana sapuk pikeun nampa ngeunaan jejer urang mikir bakal dipikaresep ku maranehna.
(6) Pikeun ngirim email périodik
The Pamaké alamat surélék nyadiakeun keur ngolah urutan, moal ukur dipaké pikeun ngirim aranjeunna informasi jeung apdet pertaining ka urutan maranéhanana. Ieu bisa ogé dipaké pikeun ngabales inquiries, sarta / atawa requests séjén atanapi patarosan. Lamun pamaké megatkeun milih-ka milis urang, aranjeunna moal nampa surelek nu bisa ngawengku warta parusahaan, apdet, produk atawa jasa patali informasi, jeung sajabana Lamun iraha wae pamaké nu hoyong unsubscribe ti narima surelek kahareup, urang kaasup lengkep parentah unsubscribe di handap unggal email atawa pamaké bisa ngahubungan kami via Loka urang.

• Kami ngadopsi pengumpulan data, neundeun, sareng ngolah data anu cocog sareng ukuran kaamanan pikeun ngajagi tina aksés anu teu diidinan, robih, panyingkepan atanapi karusakan inpormasi pribadi anjeun, nami pangguna, sandi, inpormasi transaksi sareng data anu disimpen dina Loka kami.

Bursa data sensitif sareng Pribadi antara Situs sareng Pamakéna kajantenan ngaliwatan saluran komunikasi aman SSL sareng didaptarkeun sareng dijaga ku tandatangan digital.

• Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi nyéwa Inpormasi idéntitas pribadi pangguna ka batur. Urang tiasa ngabagi inpormasi demografi agrégér umum anu henteu numbu ka inpormasi idéntitas pribadi ngeunaan sémah sareng pangguna kalayan mitra bisnis urang, ahli gabungan sareng pariwara pikeun tujuan anu digariskeun di luhur. Urang tiasa nganggo panyadia jasa pihak katilu pikeun ngabantosan urang ngoperasikeun bisnis sareng Loka atanapi ngurus kagiatan pikeun urang, sapertos ngirimkeun buletin atanapi survey. Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan anu dugi ku anjeun parantos widi anjeun.

• Pamaké tiasa mendakan pariwara atanapi kontén sanés dina Loka kami anu numbu ka situs sareng jasa mitra urang, supplier, pariwara, sponsor, lisénsina sareng pihak katilu anu sanés. Kami henteu ngontrol kontén atanapi tautan anu muncul dina situs-situs ieu sareng henteu tanggung jawab kana prakték anu padamelan ku situs wéb anu dihubungkeun atanapi ti Loka kami. Salaku tambahan, situs atanapi jasa ieu, kalebet eusi sareng tautan, tiasa terus-terusan robih. Situs sareng jasa ieu tiasa gaduh kabijakan privasi sorangan sareng kawijakan layanan palanggan. Pungsi ngotéktak sareng interaksi dina situs wéb sanésna, kalebet situs wéb anu ngagaduhan tumbu ka Loka urang, tunduk kana istilah sareng kawijakan situs wéb éta.

• alinea Kawijakan Privasi ieu ngajelaskeun kumaha data pribadi dianggo dina jasa pamayaran Apple (Apple mayar). Salaku tambahan, anjeun kedah maca istilah sareng kaayaan Apple Pay. Kisaran bisnis anjeun ngaliwatan WoopShop henteu aya hubunganana sareng Apple Inc.

Nalika anjeun nganggo Apple Pay pikeun mayar, anjeun tiasa nyarios inpormasi kartu bank, jumlah pesenan sareng alamat surat, tapi WoopShop moal ngempelkeun sareng nyimpen inpormasi tina bentuk anjeun, sareng moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pariwara atanapi lembaga operasi anu sanés. dina sagala bentuk.

• WoopShop boga kawijakan pikeun ngapdet kawijakan privasi ieu sawaktos-waktos. Kami nyorong Pamake pikeun parios sering halaman ieu kanggo perobihan supados tetep terang ngeunaan kumaha kami ngabantosan ngajagi inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén éta mangrupikeun tanggung jawab anjeun ngarobih kabijakan privasi ieu sacara périodik sareng janten sadar modifikasi.

• Ku ngagunakeun Loka ieu, anjeun tiasa nampi ditampa ti kawijakan ieu. Upami anjeun henteu satuju kana kawijakan ieu, punten ulah nganggo Loka kami. Terus anjeun nganggo Loka di handap dina éntri parobahan parobahan pikeun kawijakan ieu bakal katampi nampi parobahan anjeun.

• Ku ngagunakeun Loka ieu, anjeun tiasa nampi ditampa ti kawijakan ieu. Upami anjeun henteu satuju kana kawijakan ieu, punten ulah nganggo Loka kami. Terus anjeun nganggo Loka di handap dina éntri parobahan parobahan pikeun kawijakan ieu bakal katampi nampi parobahan anjeun.

• Upami anjeun aya patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, prakték tina situs ieu, atanapi urusan anjeun dina situs ieu, mangga waé wartosan kami [EMAIL PROTECTED] or [EMAIL PROTECTED]

2. Sarat & Kaayaan

• Anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén anjeun sahenteuna 18 taun atanapi ngadatangan Loka di handapeun pangawasan kolotna atanapi wali. Anjeun bakal nanggung jawab ngan ukur pikeun sagala aksés sareng panggunaan situs ieu ku saha waé anu nganggo kecap akses sareng idéntifikasi awalna ditunjukkeun ka anjeun naha aksés henteu sareng pangguna dina situs ieu saleresna diaku ku anjeun.

• WoopShop.com tiasa ngiringan ti gudang béda. Pikeun pesenan anu gaduh langkung ti hiji item, urang tiasa ngabagi pesenan anjeun ka sababaraha bungkusan numutkeun tingkat saham sateuacana sacara mandiri. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

• Kecuali anu disayogikeun di tempat sanés dina halaman ieu atanapi dina situs, naon waé anu anjeun kirimkeun atanapi pasang ka WoopShop.com, kalebet tanpa watesan, ideu, terang-terang, téhnik, patarosan, ulasan, koméntar, sareng saran sacara koléktif, kiriman bakal dirawat salaku non-rahasia sareng teu berhasil, sareng ku ngalebetkeun atanapi ngirimkeun, anjeun satuju pikeun lisénsi éntitas asupna sareng sadaya hak IP anu berhubungan sareng éta sanés ngaluarkeun hak moral sapertos pangarang leres ka WoopShop.com tanpa muatan sareng WoopShop bakal ngagaduhan royalti gratis.

• Anjeun moal kedah nganggo alamat e-mail palsu, pura-pura jalma sanés ti anjeun, atanapi nyasabkeun WoopShop.com atanapi pihak katilu pikeun asal-usul mana-mana kiriman atanapi Eusi. WoopSHop.com tiasa, tapi moal wajib dihapus atanapi ngédit naon Kirim anu kalebet koméntar atanapi ulasan pikeun alesan naon.

• Sadaya téks, grafik, foto atanapi gambar sanés, ikon tombol, klip audio, logo, slogan, nami dagang atanapi parangkat lunak kecap sareng kontén sanésna dina halaman wéb WoopShop.com sacara koléktip, Eusi, ekslusif ka WoopShop.com atanapi kontén anu leres. suplai Sadaya hak anu henteu dibéré sacara nyata ditangtayungan ku WoopShop.com. Pelanggaran bakal dituntut nepi ka pinuh undang-undang.

• Punten Catet yén meureun aya pesenan anu tangtu anu urang henteu tiasa narima sareng kedah ngabatalkeun. Kadua pihak parantos satuju yén, nyusul kiriman kiriman, angkot mangrupikeun tanggung jawab perusahaan perusahaan logistik pihak katilu. Salila tahap ieu, kapamilikan pinuh ku produk (s) milik pembeli; sadaya tanggung jawab sareng résiko nalika transportasi kedah ditanggung ku anu mésér.

• WoopShop.com tiasa ngandung tumbu ka situs sanés dina internét anu dipiboga sareng dioperasikeun ku pihak katilu. Anjeun ngaku yén WoopShop.com henteu nanggung jawab kana operasi atanapi kontén anu aya dina atanapi ngalangkungan situs sapertos kitu.

• WoopShop.com ngagaduhan hak ngarobih istilah sareng kaayaan ieu ka hareup tanpa béwara.