100% minyak atsiri dasar murni Pikeun Ngaleungitkeun setrés & Pijat Bersantai

$26.99 harga biasa $39.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Potongan: Satu Satuan
  • Tipe minyak ésénsial: minyak atsiri murni
  • Jumlah modél: 8045315
  • Volume: 150ml
  • Pamakean: Aromaterapi Pijat Spa Haruman Mandi
  • Pamakéan: minyak ésénsial murni pikeun Aromaterapi
  • 100% minyak Aromaterapi Penting 150ml Murni
  • Henteu Aditif, Henteu Eusian, mung Minyak atsiri murni. Komitmen henteu stabil pikeun produk kualitas luhur
  • Minyak atsiri sampurna dipasang pikeun minyak Aromaterapi, Minyak pikeun diffusers, minyak Humidifier, Burners Minyak, Spa, sareng Pemurni Hawa
  • Masing-masing minyak penting dibéré botol coklat amber 10ml. Ieu bakal ngajantenkeun minyak seger sareng ngabantosan ngalawan degradasi cahaya
  • Pilihan set kado minyak atsiri Éndah, anu cukup modis sareng bakal pikaresepeun pikeun dikirim ka kulawarga atanapi babaturan 

Kumaha Pangsaéna Pikeun Nganggo Minyak Ieu: Aya seueur, seueur cara pikeun nganggo Minyak Penting urang, ieu aya sababaraha ...

  • Pembakar Minyak: Salah sahiji cara anu paling populér nyaéta ngagunakeun éta ku alat pembakar minyak. Nambahkeun sababaraha tetes kana burner minyak anjeun bakal ngajantenkeun éndah awét aroma, anjeun ogé tiasa nyampur minyak pikeun nyiptakeun bau anjeun nyalira.
  • Mandi: Nambahkeun sababaraha tetes minyak kami pikeun kamar mandi anjeun nyiptakeun aroma langit, alami sareng murni, sareng kabuktosan janten cara anu épéktip pisan pikeun nguntungkeun minyak atsiri.
  • Pijat: minyak urang kuat, janten punten entong nganggo langsung kana kulit anjeun. Nambahkeun sababaraha tetes kana minyak pembawa (sapertos minyak Grapeseed), teras dipijet kana dahi anjeun, korma, beuheung, tonggong, suku atanapi daérah anu kapangaruhan sanésna.
  • Ngadamel nyalira: Seueur anjeun resep ngadamel sabun, lilin, sareng produk kageulisan anjeun nyalira, sareng minyak ieu sampurna pikeun éta. Aranjeunna tina kelas terapi, alami, murni, sareng sadaya buatan tangan di Inggris, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun anjeun jiwa kreatif di luar sana anu ngadamel produk anjeun nyalira.
  • Batur: Cara populér anu sanés ti di luhur kalebet, diffusers, dina bantal anjeun nalika wengi, tapa, penyegar udara mobil, sareng dina uap / saunas.

Mangpaat nyebarkeun minyak atsiri:

  • Ngabersihan hawa tina lebu sareng baktéri
  • Muka saluran udara
  • Mangaruhan wanda
  • Diserep gampang ku awak

Perhatosan:

  • Entong nganggo minyak atsiri sacara internal.
  • Entong dilarapkeun langsung kana kulit; sok diincer ku minyak pembawa.
  • Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
  • Cegah kontak sareng panon sareng mémbran mukosa.
  • Entong nganggo minyak sitrus sateuacan kakeunaan sinar UV.
  • Gunakeun minyak atsiri murni waé; ulah seungit sintétik.
  • Cegah paparan anu berkepanjangan tanpa ventilasi.
  • Simpen minyak atsiri sareng minyak pembawa leres pikeun nyingkahan dégradasi sareng ranciditas.

Pakét Kalebet:

  • 1 x Botol minyak 150ML Penting
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.