110 V / 220V Car motor pinuh otomatis calakan ngalereskeun Car Tipe pulsa Batre carjer 12 V / 24 V 100AH

$53.87 harga biasa $61.85

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
fitur:
  • produk ieu manglaku ka 12V / 24V 100 AH batré asam timah kalebet, kaasup GEL, UPS, batré baseuh sareng batré anu gratis
  • Téknologi modulasi lebar pulsa maju (PWM) dianggo pikeun ngeusi batre sacara otomatis liwat siklus pangecas tahap 4
  • Hirup batré tiasa sacara signifikan ningkat ku metode ngalereskeun pulsa digital pikeun chip kakuatan tina komputer mikro
  • Ngecas tegangan konstan bakal diatur pikeun nyayogikeun sagala rupa panangtayungan sareng nyingkahan langkung-volt, langkung ayeuna, over-teula sareng éléktroda-positip, ect.
  • Nalika lampu indikasi tina ngecas lirén teu kedip-kedip atanapi poék, sareng ogé indikator anu ayeuna turun ka kaayaan 1 bar, modeu ngecas bakal robih ngeusi batin, hartosna batré masih bérés.
  • Input 12V nalika modeu ngecas otomatis, voltase listrik full tina 13.8V ka 14.3V, perkawis input 16V nalika modeu ngecas manual, kedah ngawaskeun artipikasi upami teu overcharge upami modeu manual, nyarankeun lirén ngeusi nalika batré ngéléhkeun.
  • Entong miceun liang penyejuk atanapi nganggo carjer sareng kipas penyejuk.
Kauntungannana:
  • Aya kipas kuat, laju tiasa 4500 / mnt;
  • Kinerja stabil, lirén otomatis nalika dieusian pinuh, pulsa otomatis nyegerkeun sareng batré pangropéa;
  • Perlindungan hawa panas: nalika suhu carjer langkung ti 105 ° C, carjer bakal eureun damel, nalika suhu ngirangan ka 80 ° C atanapi mareuman kakuatan 10 menit pangecas tiasa didamel deui; Perlindungan sirkuit pondok: nalika ngagaduhan circuit pondok pangecas lirén parantos kaluaran sareng ngagaduhan alip bip;
  • nalika tegangan sél tunggal batré langkung handap tina 1.5V carjer teu tiasa ngamimitian sareng ngageter ngageter, ngahindarkeun karusakan batré;
  • nalika polaritas pangecas ngarugikeun batré, carjerna bakal nutup otomatis tur waspada ngagebeg.
Beda antara modeu manual sareng otomatis:
  • Manual: Ieu tiasa dianggo pikeun kapasitas leutik, Suhu rendah (dina kaayaan 0 ° C) sareng batre resistancethe internal, ngecas arus langkung ageung tibatan otomatis sahingga kedah kirang waktos ti otomatis, tapi kedah aya pangawasan manusa pikeun ngahindarkeun karusakan batré, nalika batok batré gaduh suhu kedah ngeureunkeun ngecas! nganggo mode manual teu tiasa langkung ti jam 1!
  • Otomatis: kakuatan AC pulg ti heula teras nyambungkeun batré sareng carjer, éta bakal ngenalkeun volgate otomatis, pinter sareng trep.
  • Disarankeun pisan: dina usum tiis (dina kaayaan 0 ° C), paké mode otomatis pikeun ngeusi batin heula teras nganggo mode manual pikeun jam 0.5-1.
  • Layar LED: éta nunjukkeun dua voltase sareng arus, ngeusian Perséntase sareng mode ngecas bédana jeung Cina.
  • Identipikasi cerdas 6V / 12V, lampu ngecas bakal terang lamun ngecas, nalika ngecas lampu bakal pareum
  • Beureum mangrupikeun anode, hideung mangrupikeun katét
Bubuka mode 5-tahap:
  • Modeu euweuh beban: nalika teu aya beban anu aya hubunganana sareng pangecas, LED Screen bakal nunjukkeun tegangan wungkul, kakuatan nyaéta kira-kira 2W;
  • Arus nu tetep: hartosna tegangan batré langkung handap tina voltase pangecas anu dipasang, maka pangecas tetep ngecas arus pikeun ngajaga boh pangeusi batré sareng batre;
  • Tegangan tegangan: téknologi modulasi lebar pulsa maju (PWM), ngadalikeun pengecas arus sareng tegangan kaluaran anu akurat, ngahindarkeun overcharge;
  • Modeu ngambang ngambang: lamun batréna bakal dieusi lengkep, carjer bakal eureun ngecas, tapi tetep nyayogikeun tegangan ngambang terus sareng arus leutik pikeun batré;
  • Modeu muatan trickle: nalika tegangan batré sareng arus ayeuna nuju kana voltase anu dipasang sareng arus, éta bakal ngiringan ménu ngambang tina modeu otomatis, hartosna bayaran pinuh, ogé tiasa dieusi ku modeu ngambang.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)