12Pcs / Set Super Shining Sequined Nail Glitter Powder

$22.99 harga biasa $36.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kuku Glitter Bubuk
  • Jenis Item: Kancing Gilang
  • Jumlah modél: 34121
  • Gaya: Kuku Paillette
  • Warna: Campuran Warna
  • Eusi Net: 1g
  • Klasifikasi Produk Manikur: manik-manik kuku
  • Pasipatan Kosmétik: Gelar nyaman
  • Beurat Komoditi: 110g

Fitur: 

  • Hiasan kuku.
  • Gampang dilarapkeun dina kuku alami atanapi jieunan.
  • Ngidinan anjeun pikeun desain seni kuku propésional atanapi bumi.
  • Kado seni kuku profesional pikeun diri atanapi kabogoh.

Kumaha cara nganggo UV Gel Polandia:

  1. Nyiapkeun kuku anjeun ku Batal Base UV Batal.
  2. Anggo iteuk eyeshadow pikeun nyokot tipung sareng lebetkeun kana kuku anjeun.
  3. Balikan deui léngkahna dugi ka wareg ku épékna sareng diubaranana.
  4. Segelna ku UV TOP COAT sareng diubaranana.

Kumaha cara nganggo Nail Polandia:

  1. Nyiapkeun kuku anjeun nganggo jas dasar atanapi topcoat atanapi kuku anu jelas.
  2. Anggo iteuk eyeshadow pikeun nyokot bubuk sareng lebetkeun kana kuku anjeun sateuacan garing.
  3. Ngulang léngkah dugi ka anjeun wareg ku épék.
  4. Ngégél éta ku topcoat.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 95
98%
(93)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KS

sampurna

T
TM

sampurna

R
RG

Warna luhung hatur nuhun ka anu ngajual paketna saé ogé rangkep

T
TW

Glitter éndah!

F
FF

Trés belles paillettes

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.