2 Potongan Set Kancing Padded Awéwé Seueur & Legging Olahraga

$31.99 harga biasa $52.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Awewe
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jenis Olahraga: Yoga
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pola Tipe: padet
  • Fitur: Anti Pilling, Anti Shrink, Anti Wrinkle, Breathable, Garing garing
  • Set Yoga: kutang olahraga sareng légging seamless
  • Olahraga Kutang: Kalayan Bantalan anu tiasa Dipiceun
  • Baju Latihan Awéwé Seamless Seamless: Seamless Sports Bra & Leggings Set
  • Nami barang: 2 Baju Latihan Sapotong Pikeun Awéwé
  • Bahan: 90% Nylon + 10% Spandex
  • Warna: Hideung / Ungu / Army Héjo / Beureum / Brown

Ukuran Bagan:

Ukuran Bra
ukuran Duhureun Dada Dina Dada Nyarankeun Pikeun
CM inci CM inci  
S 60 23.62 54 21.26 70A; 70B; 70C; 75A
M 64 25.19 58 22.83 75B;75C;80A;80B;80C
L 68 26.77 62 24.41 80C; 85A; 85B; 85C
Ukuran calana
ukuran cangkeng hips panjang
CM inci CM inci CM inci
S 54 21.26 64 25.19 81 31.89
M 58 22.83 68 26.77 83 32.68
L 62 24.41 72 28.35 84 33.46

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 1-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.  

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 61
100%
(61)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
BT

Hiji set anu saé, sabuk tina leggie sampurna narik. Hiji dikurangan-hanjakalna, luhur henteu ngatur talina, anu pikeun kuring rada panjang

J
JS

24.02. pasūtīju un 18.03. saņēmu. Ātra piegāde. Kvalitatīvi iepakots. Ļooooti komfortabls, ērts. Lielisks. Kvalitatīvs. Rekomendēju.

E
EH

bahan sampurna sareng ukuran

J
JL

Susunan anu saé, ukuran m ngadeukeutan ka S. lawon abdi padet.

K
KH

Kit anu saé, gancang pisan dugi ka masalah, toko éta pisan marahmay sareng gancang ngajawab patarosan, dipenta pikeun ngintunkeun aranjeunna M, Top L, tapi hasilna henteu acan Upami anjeun ngagaduhan dada ageung, maka pikeun aktip pisan latihan henteu cocog pisan, sabab dukunganna henteu padet. Parameter kuring jangkungna 162, beurat 59, dada 96D, pinggul 90, pinggel 71

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)