3-12Yrs Thickened Kersa Kapas Girls Winter Parkas

$37.99 harga biasa $50.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Item Type: Outerwear & jas
  • Type Outerwear: Turun & Parkas
  • Leungeun baju Style: biasa
  • keusikan: kapas
  • gender: Girls
  • Number Model: 42308
  • kerah: Hooded
  • Pakean Panjang: Long
  • beurat: 0.85
  • Type lawon: Worsted
  • nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • style: mode
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • bahan: kapas
  • Pola Tipe: geometric
  • Nami: 3-12Yrs Kapas Haneut Katresna Winter Parkas
Ukuran Bagan:

(Unit = CM 1cm = 0.39inch 1inch = 2.54cm)

ukuran AS Ukuran tag panjang Bust / cm taktak Baju / cm Lepat / cm
3T 110 69 76 30 42 1-3CM
4T 120 72 80 31 44 1-3CM
5-6T 130 75 84 33 47 1-3CM
7-8T 140 78 88 34 49 1-3CM
9-10T 150 81 92 36 52 1-3CM
11-12T 160 84 96 37 54 1-3CM

Harita customer

Dumasar pedaran 8 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
G.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
Z
Z.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Z
Z.
Ulasan pelanggan