3 Dina 1 Multi Stainless Steel Blade Peeler Slicer & Julienne Cutter

$8.99 harga biasa $14.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Alat Buah & Sayuran Tipe: Parutan
  • Fitur: Eco-Friendly
  • Bahan: ABS
  • Jenis: Alat Buah & Sayuran
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 55
95%
(52)
5%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LO

hebat

A
AB

Barang sakumaha anu ditétélakeun. Karagaman sababaraha jinis bilah sareng harga. Érgonomisna henteu saé, cekelan alatna henteu raoseun sareng sabeulah sering ngalih nyalira bahkan nalika dianggo. Barang sumping dina 6 minggu, dipak. Abdi nyarankeun barangna.

S
SD

стз з

A
AR

Hatur nuhun, kuring wareg pikeun produk

C
CB

kabéh OK

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)