3D Wangun DIY Silikon Pastry & Baking Kue kapang

$16.99 harga biasa $26.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Ketik: Parabot Kue
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: Silicone
  • Nomer modél: DU89
  • Ketik: Parabot Kue
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Warna: acak
  • Fungsi: Ngadamel Kue Dessert Mousse
  • Kisaran suhu: -40 dugi ka 230 derajat Celcius
  • Fitur: 3D Silicone Mould, Pastry Baking Tray, Cake Decorating Tools, Food grade Silicone Baking Pastry Tools

Description:

  • Dijieunna tina bahan silikon tingkat dahareun. Saftey.
  • Sampurna pikeun ngadamel kuéh.
  • Éta bakal tahan bentukna mangtaun-taun. Jauhkeun tina seuneu, oven gas, sareng cutter.
  • Réusable, non-stick, gampang dioperasikeun, sareng bersih.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 45
100%
(45)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
ECU

Kapang silikon kualitas, masih teu diuji tapi ogé patut mésér! Nampi kirang ti sabulan di Brazil. Nyarankeun!

J
JM

20 dias desde o envio até entrega em SC. Todas salaku formas vieram conforme descrição, medidas conferem. Me surpreendi com a forma de ovos, ac ela ela um tamanho super bom, fiz o teste e cabe um ovo. Ela veio com um eleto no silikon sareng teu ngaganggu em nada apenas estética. Forma de pudim também é um tamanho ótimo, o tamanho comum. Eu amei todas.

L
LK

Lucu pisan!! Resep sadayana saé! ))) Abdi resep pisan! Bentukna ipis, sigana moal jalan)) sadayana ternyata!

D
DS

nunjukkeun

A
AH

Linda fôrma

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.