3Pcs Unisex Kapas Full leungeun baju Kartun bayi Baby Busana Siapkeun

$15.62 harga biasa $20.02

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Departemen Nami: orok
  • Item Type: susunan
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Number Model: B4785210
  • Komposisi bahan: kapas
  • gender: Unisex
  • kerah: O-beuheung
  • Type Outerwear: kutang
  • Panutupanana Tipe: Betot
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Type lawon: Worsted
  • nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • style: mode
  • Pola Tipe: kartun
Ukuran Bagan:
Ukuran nak AS Cross Taktak (cm) Awak Panjang (cm) Panjang pant (cm) ukuran
6M 22 37 42 80
9M 23 39 44 90
12M 23 39 44 90
18M 23.5 44 52 95
24M 23.5 44 52 95

Harita customer

Dumasar pedaran 5 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 4
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Ulasan pelanggan
O
O.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
D
D.
Ulasan pelanggan