4-10 Taun Bordir Polka Dot Mesh Tulle Prom Gown Pikeun Katresna

$31.99 harga biasa $47.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang Pakéan: Pertengahan Pedet
  • Bahan: Poliéster, Viscose, Bolong, Voile
  • Usum: Opat musim
  • Kisaran umur: 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Génder: Budak awewe
  • Gaya: Formal
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Jumlah modél: 7623
  • Siluét: Ball Gown
  • Kerah: O-beuheung
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Dekorasi: Sulaman
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 69
86%
(59)
13%
(9)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Z
ZD

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

O
OS

Mooi en binnen minggu gekregen.

R
RL

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.

N
NH

Sampurna pikeun pésta

R
RM

4-10 Taun Bordir Polka Dot Mesh Tulle Prom Gown Pikeun Katresna

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 128909
95%
(122014)
5%
(6148)
1%
(658)
0%
(71)
0%
(18)

Bahanna pikaresepeun, langkung ipis tibatan panginten, warnana konéng bulak, elastis dina calana sapertos bahan Muhun manteng, cuffs dina leungeun sareng suku henteu pisan manteng. Di Israél kami bakal nganggo atanapi salaku lapisan kadua dina usum tiris atanapi musim semi, jaket tiasa nyalira. Liang pikeun kancing dina jaket nu teu diolah Sajaba, Kuring miharep pikeun panungtungan dipaké. Ukuranna akurat teu aya rasa nyandak langkung ti AS 3 bulan sareng ageung pisan, teu aya bau.

Nyarankeun persis naon anu kuring ngarepkeun

Bener jalanna, telepon kedah dipareuman sateuacan ngecas. Ti lampu LED teu nyandak lampu panel, tapi ti filamén dawam-gampang (muatan nuluykeun). Sumber cahaya alami henteu acan nyobian ngecas.

Warna geulis pisan, lawonna ipis. Bari kasampak badag, éta teu ngukur. Budak 1.3 sareng jangkungna kirang langkung 83 cm