400 mAh Batré & Telepon Bluetooth & Kabugaran Tracker Olahraga Lalaki Smartwatch

$59.99 harga biasa $89.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Mékanisme: Henteu
  • Kartu SIM Sadia: Henteu
  • Sistem: Teu aya
  • GPS: No
  • Ketik: Dina Pigeulangan
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • ROM: <128MB
  • Fungsi: Passometer, Tracker Kabugaran, Tracker Bobo, Panginget Pesen, Panginget Telepon, Telepon Telepon, Telepon Panggilan, Push Message, Big Three Needles, pitunjuk 24 jam; Jam Alarm, Cagar Daya; Minggu, Bulan, Tracker Detak Jantung; Kaméra Campur Musik Interaktif: Teu aya
  • Bahasa: Inggris, Rusia, Spanyol, Polandia, Portugis, Italia, Perancis, Jerman, Korea, Jepang, Belanda
  • RAM: <128MB
  • Kelas Waterproof: Kahirupan Waterproof
  • Multiple Dials: Leres
  • Sértipikasi: CE, RoHS
  • Kapasitas Batré: 300-450mAh
  • Modeu Jaringan: Teu aya
  • Modél CPU: Realtek8762C
  • Gaya: Olahraga
  • Tipe gerakan: Electronic
  • Wangun Layar: Buleud
  • Resolusi: 240 * 240
  • Unduhan Aplikasi Sadia: Henteu
  • Bahan hal: Galunggung
  • Ukuran tampilan: 1.28 inci
  • Bahan Band: Silika gél
  • Kelompok Umur Aplikasi: Sawawa
  • Batré tiasa dicabut: Henteu
  • Band Dipecat: Leres

Catetan:

  • Alat anu tiasa dipakai ngawaskeun kagiatan manusa ngalangkungan sensor éléktronik, sareng éta aya dina tingkat éléktronika konsumén. Éta normal pikeun simpangan anu tangtu. Pamaké kedah ngubaran data sacara objektif.
  • Punten tong dibandingkeun sareng peralatan rumah sakit ngeunaan maca, éta sanés alat médis!
  • Sateuacan nganggo, scan kode QR dina manual pikeun ngaunduh aplikasi sareng sambungkeun kana nonton sareng APP.
  • Kanggo pangguna Android: Punten sok ajeun aksés aksés ka sadaya pungsi telepon sareng teras ngantep éta beroperasi. sareng punten hurungkeun GPS dina telepon anjeun sateuacan anjeun nyambungkeun.
  • Punten ngeusi batre pikeun 2-3 jam nalika anjeun nampi. éta béak tanaga saatos pangiriman panjang. Hatur nuhun!
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 44
91%
(40)
7%
(3)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
R
RM

Сли честно еле разобрался, оказывается чтоббычч ч, Потом дополню.

T
TR

Já conhecia o relógio. É de boa qualidade e tem um excelente custo benefício em relação ao preço x funcionalidades oferecidas. Para quem gosta de relógios redondos e robustos, ieu tiasa dianggo pikeun pena.

A
AP

Pengiriman gancang, toko anu saé. ..Com prarei langkung

A
AO

Sajauh ieu saé sareng saé jam tangan, mugia tiasa dianggo saé, nampi sareng nelepon

K
KZ

Saé dipak, damel sampurna, nyarankeun pisan produkna.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.