4Pcs / Set Stainless Steel Fondant Mould & Cookie Stamper

$13.99 harga biasa $22.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Ketik: Parabot Kue
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: steel Steel
  • Jumlah modél: D6037
  • Jenis: Alat Hiasan Kue, Cutter Biskuit, Cetakan Biskuit Renda Éropa, Fondant Stamper, Icing Cookies Mould
  • Cookie Cutters urang didamel tina stainless steel bermutu tinggi, henteu gampang cacad, sareng tahan karat.
  • Kapang anu saé pikeun Cookies, Fondant Cake, Sugar Paste, Marzipan DIY masak, atanapi kerajinan lempung.
  • Ieu sanés cocooan, henteu cocog pikeun barudak di handapeun 36 bulan.
  • Warna: Silver
  • Beurat: Ngeunaan 50g

Fitur:

  • Cocog pikeun nyieun roti, biskuit, cookies, coklat, jst.
  • Ramah lingkungan, henteu-toksik, henteu bau, teu bahaya pikeun kaséhatan.
  • Gampang dianggo sareng bersih.
  • Kapang anu tiasa dianggo deui kalayan henteu-iteuk sareng bentuk anu saé.
  • Cocog pikeun gelombang mikro, freezer, mesin cuci piring.
  • Minuhan kabutuhan anjeun ngahias muih.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 49
100%
(49)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LM

Dipesen 02.09, nampi 03.16 dina kaayaan anu saé.

J
JL

alus

I
IS

je rekande

E
Ém

Sae pisan sareng ageung

N
NO

Super dziekuje

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)