6Pcs / Set 3D Cartoon Biscuit Pressable & Cookie Mould

$11.99 harga biasa $22.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe Pakakas Cookie: Mould
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Jumlah modél: 72341
  • Ngaran: tukang nyieun cookie
  • Sertifikasi: CIQ
  • Jenis: Alat Cookie, Biskuit kapang
  •  Bahan: Plastik tingkat dahareun
  •  Ukuran: Sakumaha gambar nunjukkeun
  •  Larapkeun: Kue DIY, Cetakan Biskuit, Bakery, Dapur
    Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

    Candak kecap kami pikeun éta
    Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

    k+

    Harita customer

    Dumasar pedaran 48
    94%
    (45)
    6%
    (3)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    A
    AP

    6Pcs / Set 3D Cartoon Biscuit Pressable & Cookie Mould

    E
    ECU

    Exelent, kualitas saé sareng nyéépkeun cookies dina jéntré, sapertos publikasi na. Disarankeun

    J
    jg

    Awesome

    M
    MB

    Foremki dokładnie takie jak na zdjęciu, wszystko ok

    M
    MS

    1. pangiriman anu nyata geuwat dipetik ka 2. cookie ogé kaluar 3. éta ngan ukur bungkusan na

    Sadaya ulasan

    Palanggan kami nyarios pikeun urang

    resensi 87506
    95%
    (83433)
    4%
    (3906)
    0%
    (155)
    0%
    (10)
    0%
    (2)