7 Lapisan Midi Tulle Skirt Kanggo Awéwé

$19.99 harga biasa $72.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • bahan: Bolong, Organza, Voile
  • Number Model: ZT-16234
  • Waistline: asli
  • gender: awewe
  • Pola Tipe: padet
  • Silhouette: bola gown
  • Dresses Panjang: Dengkul-Panjang
  • style: sederhana
  • Hiasan: pita
  • bahan: Tulle Swiss, Satin / Lapisan Kapas
  • lapisan: Lapisan 7 (lapisan 6 tulle, lapisan 1 lapisan)
  • warna: Mauve, Pink, Blue, Hideung, Green, Peach, Red, Dusty Pink, Lake Blue
  • Waistline: kekaisaran
  • ukuran: Hiji Ukuran (Ukuran Gratis)
  • Longueur des robes: Mi-Mollet
  • usum: Cinyusu, Summer, gugur, tiis
  • Pinggang élastis: Beubeur Dekorasi
Ukuran Bagan:

 

Harita customer

Dumasar pedaran 17 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.
Ulasan pelanggan
I
I.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
I
I.
Ulasan pelanggan