A-Line Dot Dicetak Usum Awéwé Panas Kalayan Kaos Denim

$20.99 harga biasa $32.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Budak awewe
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Kisaran umur: 4-6y, 7-12y
  • Usum: Summer
  • Panjang Pakéan: Pertengahan Pedet
  • Kerah: Teu kedah
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Gaya: "Gaya Éropa sareng Amérika
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Pola
  • Jumlah modél: 73121
  • Jenis Pola: Dot
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Silhouette: A-Line

Ukuran Bagan:

ukuran

panjang/cm

Bust/cm

cangkeng/cm

taktak/cm

disarankeun Jaman

110 = 4T

63

74

52

37

4 Umur

120 = 5T

67

76

54

39

5 Umur

130 = 6T

73

80

55

41

6 Umur

140 = 7-8T

76

85

57

43

7-8 Jaman

150 = 9-10T

80

88

58

45

9-10 Jaman

160 = 11-12T

83

92

60

47

11-12 Jaman

/

/

/

/

/

/

Catetan: Punten kéngingkeun 2-3 cm bédana kusabab pangukuran manual. Sadaya pangukuran dina cm, punten perhatoskeun 1cm = 0.3937ch, 1 inci = 2.540cm

 
 

ukuran

panjang/cm

Bust/cm

cangkeng/cm

taktak/cm

disarankeun Jaman

110 = 4T

63

70.4

49

/

4 Umur

120 = 5T

67

74.4

51

/

5 Umur

130 = 6T

73

78.4

53

/

6 Umur

140 = 7-8T

76

82.4

55

/

7-8 Jaman

150 = 9-10T

80

86.4

57

/

9-10 Jaman

160 = 11-12T

83

90.4

59

/

11-12 Jaman

/

/

/

/

/

/

Catetan: Punten kéngingkeun 2-3 cm bédana kusabab pangukuran manual. Sadaya pangukuran dina cm, punten perhatoskeun 1cm = 0.3937ch, 1 inci = 2.540cm

 
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 65
74%
(48)
25%
(16)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
L
LK

The jacket a little bigger than the dress but the quality is good

M
MD

produk alus

B
SM

Transparent top fortunately there is the denim shirt

J
punjul

alus

S
SM

очень широкий в области груди

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876