A-Line lantern leungeun baju Sashes Padet Satin Mini Pakéan

$27.99 harga biasa $41.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Musim / Guguran
  • Garis beuheung: O-beuheung
  • Gaya lengan: Lantern Baju
  • Hiasan: Sashes
  • Gaya: kasual
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Silhouette: A-Line
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: J27190
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Génder: Awewe
  • Pinggang: Alami
  • Pola Tipe: padet
  • Warna: Khaki, Ungu, Héjo

Ukuran Bagan:

ukuran

S / cm

M / cm

L / cm

XL / CM

XXL / CM

Rus

42

44

46

48

50

US

4-6

8

10

12

14

UK

8

10

12

14

16

AU

8

10

12

14

16

EU

34-36

38

40

42

44

Bust

kotak

88

92

96

100

104

nyarankeun

-

-

-

-

-

cangkeng

kotak

72

76

80

84

88

nyarankeun

-

-

-

-

-

bujur

kotak

-

-

-

- -

nyarankeun

-

-

-

- -

panjang leungeun baju

58

59

60

61

62

taktak

34

35

36

37

38

leungeun baju pondok

-

-

-

-

-

panjang

88

89

90

91

92

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. Saran cuci tangan cai tiis. Éta tiasa ngabantosan barang pikeun ngajaga bentukna.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 120
83%
(99)
14%
(17)
3%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
M
MJ

Ya Allah. Warnana caang. Panjang ngadeukeutan. Kuring bakal nganggo

D
DM

Pakéan kuring ngan resep gambarna. Abdi nyarankeun.

A
AZ

A-Line lantern leungeun baju Sashes Padet Satin Mini Pakéan

F
FO

Baju hébat, kuring resep. Aranjeunna linggih dina sosok, nekenkeun. Bahanna hampang, lembut, mirip sutra, tapi sintétik. Pikeun usum panas sareng damel tiasa pilihan anu hadé, henteu transparan. Sumping kana parélél tunggal kalayan pesenan sanés. Nyarankeun.

J
JB

Baju dikirim gancang. Kuring ngandelkeun pendapatna, kuring henteu acan nyobian. Kuring bakal ninggalkeun pendapat salajengna.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.