Kembang Tanpa Lengan A-Line Dicetak Konéng Mini Pettigirl

$75.99 harga biasa $79.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Kerah: O-beuheung
  • Génder: Budak awewe
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Gaya: Gaya Éropa sareng Amérika
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Ruched
  • Jumlah modél: 312463
  • Pola Tipe: Print
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Silhouette: A-Line
  • Jenis Baju: Pakéan Girl Girl
  • Umur: Kira-kira 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 Taun
  • Usum: Pakéan Girl Panas
  • Fitur: Kembang Print Dresses Kanggo Katresna

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 70
93%
(65)
7%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
EL

Parfait trés belle jubah, merci

J
jg

Kualitas hébat, pakéan nice!

K
KD

Sakumaha ditétélakeun, pangiriman gancang, hatur nuhun

C
CH

kualitas alus

R
RF

Sae pisan, putrina bagja pisan

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104603