A-Line V-Neck Front Cross Ruffles Sashes Satin Mini Dress

$32.99 harga biasa $49.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Musim Panas, Usum Panas
  • Neckline: V-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Hiasan: Sashes
  • Gaya: kasual
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Silhouette: A-Line
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: 7886
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Génder: Awewe
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: padet
  • Warna: Ungu, Biru

Ukuran Bagan:

ukuran

S / cm

M / cm

L / cm

XL / CM

XXL / CM

Rus

42

44

46

48

50

US

4-6

8

10

12

14

UK

8

10

12

14

16

AU

8

10

12

14

16

EU

34-36

38

40

42

44

Bust

kotak

90

94

98

102

106

nyarankeun

84-88

88-92

92-96

96-100

100-104

cangkeng

kotak

76

80

84

88

92

nyarankeun

-

-

-

-

-

bujur

kotak

-

-

-

-

-

nyarankeun

-

-

-

-

-

leungeun baju

59

60

61

62

63

taktak

38

39

40

41

42

Sash Panjang

-

-

-

-

-

panjang

98

99

100

101

102

Catetan: Mangga ketat turutan bagan ukuranana pikeun milih ukurannana. Ulah milih langsung nurutkeun kabiasaan Anjeun. Ukuran na tiasa gaduh 2-3cm bénten kusabab ukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. Saran ngumbah leungeun cai tiis. Éta tiasa ngabantosan barang pikeun ngajaga bentukna.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 56
91%
(51)
5%
(3)
4%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
S
SR

Pakéanna geulis, dina poto warna na langkung caket ka wungu, dina kahirupan biru langkung caket kulawu, katingalina hébat, sababaraha tempat benang nempel, pangiriman gancangna nyaéta

E
EA

Salaku katerangan, kualitas saé!

J
JC

A-Line V-Neck Front Cross Ruffles Sashes Satin Mini Dress

J
JT

Saé pisan!

M
MH

Satisfaite de mon achat merci bien woopshop

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.