Cartoon Waterproof Cartoon Animal Printed Lemes Silikon Bibs Orok

$11.99 harga biasa $19.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Novelty
  • Rentang Umur: 13-24m, 25-36m
  • Pola Tipe: Kartun
  • Gender: Unisex
  • Jurusan Ngaran: orok
  • Tipe Barang: Bibs & Burp Cloths
  • Bahan: gél silika
  • Style1-6 Size: About 23x31cm
  • Style 8-13 Size: About 22x32cm
  • Style 14-24 Size: About 22.5x32.5cm
  • Style 25-29 Size: About 24x32cm
  • Age: Suitable for 4 Months-6years old baby
  • Package included: 1 x Bib
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 101
100%
(101)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
DC

Barang kualitas hébat!

E
EB

Great bib. The pocket delays everything. The quality is pleasant, the smell is not heard

A
AR

really lovely

R
RW

The drawings are clear. The bib is tight.

T
TS

советую всем. очень мягкий и удобный

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.