Asymmetrical Salah Bahu Padded Satin Draped Maxi Dress With Ribbon

$92.99 harga biasa $97.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Siluét: Asimétri
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Garis beuheung: Asymmetrical
  • Gaya Lengan: Hiji-Taktak
  • Hiasan: Draped
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Panjang Pakéan: Lantai-Panjang
  • Bahan: poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: 1016
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Jenis: Taktak Taktak
  • Tipe lawon: Satin
  • Génder: Awewe
  • Komposisi Bahan: Serat Sintétik
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: padet
  • Kasempetan: Kawinan, prom, panganten awewe, Gaun selebritis
  • Hiasan: Karéta panjang di sisi
  • Lawon: lawon satin kandel manteng

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 119
97%
(115)
3%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
M
MP

Trés belle Jubah! Merci woopshop

A
AS

Ieu baju pangsaéna anu pernah aya. Kuring rada skeptis mimitina tapi nalika kuring nyobian éta kuring ngajempolan .... kualitasna luar biasa sareng baju sadayana ngan wow! Upami anjeun milari baju anu anggo pikeun ngagem ieu anu kuring sumpah. Xx

L
LF

hebat

M
BAPA

hebat

L
sedengkeun

hebat

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.