Otomatis Flip & Cuka Leak & Botol Dispenser Kaca Minyak

$25.99 harga biasa $38.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Dinnerware: Kapal Kentang
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB
  • Bahan: Kaca
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Nomer modél: O7291
  • Nami barang: Botol Minyak Kaca
  • Bahan Nozel: 304 waja stainless
  • Kapasitas: 450ml, 550ml
  • Fitur: Indikator tingkat minyak, Gampang dibersihkeun, kuat sareng kokoh, Ringan sareng gaya
  • Nami barang: Botol Dispenser Minyak
  • Bahan: Kaca Borosilicate Sehat + 304 Stainless Steel + PP
  • Kapasitas: 450 / 550ml (15.2 / 18.6oz)
  • Aplikasi: Cocog sareng minyak zaitun, minyak kembang matahari, atanapi cuka sareng kecap.
  • Adegan Cocog: Masak di dapur, ngadamel salad, jst.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 123
96%
(118)
3%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
Z
Misalna

henteu kunanaon

B
BR

pedaran anu saé pisan, urutan ka-2 ditempatkeun, barang kualitas

L
LC

Оставка в Украину была быстрой, пришло на новую почту. Паковано хорошо, бу

W
WM

salaku pedaran

F
FR

Соответствует описанию.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.