Autobot Panon dash Smart Kamera pikeun Car

$105.44 harga biasa $144.42

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Ngaran Brand: Rednut
  • Item Type: DVR mobil
  • OSD Basa: Cina (Basajan), Inggris
  • Témbongkeun sudut:150 °
  • panganteur:USB2.0, Bluetooth, WI-FI, Micro SD / TF
  • Produsén Chipset: Novatek
  • Fitur husus:Anti-Fog,Wifi Function,SD/MMC Card,Real-Time Surveillance,Time&Date Display,Automatic White Balance,Cycle Recording,G-sensor,Cyclic Recording,Night Vision
  • batre: Diwangun-di
  • Mode Majelis: Recorder portabel
  • Sénsor Imaging:1/3"Sony Ccd
  • Jumlah Lenses:1
  • GPS logger: luar
  • piksel:1200Mega
  • Memori Kartu dibutuhkeun Speed ​​Reding: kelas 10
  • Paket aslina: nuhun
  • Resolusi Kamera:1920x1080
  • Kode Pidéo: AVC
  • Max Mémori luar:32G
  • Video Format: MOV
  • Pigura per Kadua:10
  • Ukuran tampilan: teu sahiji bae
  • Ngaran dagang: Autobot
FITUR:
  • Parkir Time Siaga
  • Overspeed Siaga
  • Nyetir Time Siaga
  • Deukeut Lapang induksi
  • Muatan gancang
  • Parkir Protéksi
Plz Catet :ta:
  • Pungsi ieu (AF) dianggo ngan sawaktos DVR mobil jalan nganggo pangecas mobil pinter Autobot.
  • Kartu Kelas 10 TF anu méh tiasa mastikeun ngarékam pidéo nu leueut sareng gambar anu définasi.
Parameter:
  • Warna: Emas, Rose Gold, Gray
  • Basa: Inggris / Cina Basajan
  • Ukuran: 40mmx36mmx36m
HARDWARE CORE:
  • Processor: Novatek 96655 Professional image chip, supports H.264 code, 1080P@30fps full HD video code, low power consumption.
  • Chip Gambar: SONY IMX322 Exmor CMOS sensor gambar, 1 / 2.9inch, ukuran piksel 2.8μm, sensitipitas tinggi, low-lampu.
  • Lénsa: sakumpulan 6 héndsét optik kaca, filter infra-red 1, derajat 114 horizontal, derajat 150 diagonal, sudut lega, panjang fokus; Aperture F2.0.
Spésifikasi Infobox:
  • Modul nirkabel: modul Wi-Fi anu disebarkeun ngarojong 802.11b / g / n.
  • Kartu mémori: telepon Android / iOS sareng PC tablet.
  • G-Sensor: Ngawangun sensor akselerasi triaxial, éta ngadetéksi tingkat dampak sareng otomatis ngajagi payil anu henteu dihapus.
  • Protéksi Parkir: Lamun kaméra dash na aya dina mode parkir, éta bakal ngamimitian sacara otomatis sawaktos mobil anjeun kabeungkeut sareng ngarekam.
  • Real-time Share: Anjeun tiasa babagi sababaraha momen anu saé.
PROĊESS IMAGE:
  • WDR: ngadukung Wide Dynamic Range (WDR) anu tiasa ngarekam wincikan pamandangan anu leuwih gede, ti bayangan ka panyorot.
  • Format Kode Pidéo: MOV
  • Gambar Format: JPG
panganteur:
  • Input sora: sensitipitas Luhur mic
  • Kaluaran sora: spiker 1W
  • Daya Input: 5V, 1A
Asesoris:
  • 1x Car DVR
  • Cararger 1x Smart Car (Dual USB, Input 12-24V, Kaluaran 5V / 2.4A)
  • Cable Power 1x (3.5m)
  • 1x Nangtung
  • Kartu Rarancang 1x
  • 1x Manual
  • Nu Anjeun tiasa milih Euweuh / 16GB / 32GB SD Card.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)