Otomatis Kénging PU Kulit RFID Lalaki Dompet & Kartu Panyekel

$19.99 harga biasa $24.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: PU
  • gender: Unisex
  • Pola Tipe: padet
  • Item Width: 6.5cm
  • Nomer Modél: E3298761
  • Item Panjang: 9.5cm
  • Item Type: Panyekel Kartu & KTP
  • Panutupanana Tipe: Hasp
  • style: Palasik
  • Wangun: kotak
  • Item Beurat: 106g
  • Paké: Kartu kiridit
  • Komposisi bahan: PU Kulit
  • ukuran: 9.50 * 6.50 * 1.70cm
  • ngaran: Mini RFID Langsing Dompét Slim
Catetan: Punten tinggalkeun nami anjeun dina pesenan upami anjeun kedah ngukir, atanapi kami bakal ngirim sapertos biasa tanpa ukiran. Ukiran kedah nyandak sakitar 3-5 dinten pikeun ngukirana. Punten wartosan kami upami anjeun ngagaduhan patanyaan sanésna (ukiran pola atanapi aréa khusus). Teu aya jaminan pikeun uih deui atanapi tukeran pikeun barang ukiran. Téks teu kedah panjang teuing , lamun henteu bakal hébat
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 20
100%
(20)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Ulasan pelanggan
H
H.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104783