BABORRY Lalaki Wallet

$8.79 harga biasa $22.50

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Ngaran Brand: BABORRY
  • Item Type: dompet
  • Komposisi bahan: PU
  • interior: Kantor Internasional, Salam Poucht, Pocket Lampu Keri Salima, Slot Pocket Intern, Koin Pocket, Compartment Note, Holder Card
  • style: mode
  • Dompét Panjang: pendek
  • Item Jangkungna: 1.5 cm
  • Pinding Bahan: poliéster
  • gender: lalaki
  • Item Panjang: 11 cm
  • Panutupanana Tipe: Taya seleting
  • Pola Tipe: padet
  • Item Width: 8.5cm
  • Number Model: MJ-06
  • dompet: baku dompet
  • Bahan utama: PU
  • Item Beurat: 50g
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 32
78%
(25)
22%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MB
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
A
AP
Ulasan pelanggan
D
DL
Ulasan pelanggan
D
DR
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.