Pantai kulawarga dipasangan Floral Kaos Pa Putra kaos + kolor

$38.86 harga biasa $48.58

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Item Type:dresses
  • bahan:sutra
  • Pola Tipe:nyitak
  • style:mode
  • Panjang Leungeun Baju:Sleeveless
  • nyocogkeun:Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Panawaran gender hiji:Nétral / duanana lalaki sareng awéwé
  • Pikeun urang:Family Pack
  • gaya:rineh
  • usum luyu:usum panas
  • Main lawon komposisi:kapas
  • Produk Kategori:Kulawarga dipasangan
Ukuran Budak (kalebet: kaos oblong)
Ukuran tag ukuran AS panjang Bust kolor bujur luhur
100 2-3 40 60 24 34 100cm
110 3-4 43 64 26 36 110cm
120 4-5 46 68 28 38 120cm
130 5-7 49 72 30 40 130cm
140 7-9 52 76 32 42 140cm
150 9-11T 55 80 34 44 150cm
Ukuran bapak (kalebet: kaos oblong)
Ukuran tag ukuran AS panjang Bust kolor bujur luhur
M 4 68 94 48 114 62.5kg
L 6 70 98 50 118 67.5kg
XL 8 72 102 52 122 72.7kg
XXL 10 74 106 54 126 77.5kg
Ukuran gadis (kaasup: baju)
Ukuran tag ukuran AS panjang taktak Bust cangkeng luhur
100 2-3 71 50 40 100cm
110 3-4 77 54 42 110cm
120 4-5 83 58 44 120cm
130 5-7 89 62 46 130cm
140 7-9 95 66 48 140cm
150 9-11T 101 70 50 150cm
Ukuran Ibu (kalebet: pakéan)
Ukuran tag ukuran AS panjang taktak Bust cangkeng luhur
S 2 83 86 54 47.5kg
M 4 108 84 58 55kg
L 6 108 90 62 62.5kg
XL 8 110 96 66 70kg

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)