BF Style lantern Lengan Panjang Lapel Awéwé Corduroy Jaket

$33.99 harga biasa $49.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: kasual
  • Hooded: Henteu
  • Bahan: Kapas, Akrilik
  • Usum: Usum, Usul
  • Pola Tipe: padet
  • Pakean Panjang: Short
  • Jenis: Leupas
  • Génder: Awewe
  • Kerah: Kerah turun-handap
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Tipe Barang: Outerwear & Coats
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Jumlah modél: 10040
  • Ketebalan: Standar
  • Tipe Outer: Jaket
  • Hiasan: Tombol

Ukuran Bagan:

 

 

SIZE AS

Ukuran leungeun baju (cm)

Ukuran Taktak (cm)

Ukuran Bust
(cm)

panjang
(cm)

XS

-

-

-

-

-

S

-

55

68

130

46

M

-

56

69

134

47

L

-

57

70

138

48

XL

-

58

71

142

49

XXL

-

59

72

148

50

3XL

-

-

-

-

-

Catetan: Ukuran diukur ku Sunan Gunung Djati, sakapeung boga sababaraha kasalahan, tapi salawasna aya dina 3cm.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 104
74%
(77)
14%
(15)
12%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
N
NS

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

R
RT

sampurna

E
ER

Sakumaha katerangan!

C
CP

Belle, hatur nuhun

M
MF

Kualitasna lumayan

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 128909
95%
(122014)
5%
(6148)
1%
(658)
0%
(71)
0%
(18)

Bahanna pikaresepeun, langkung ipis tibatan panginten, warnana konéng bulak, elastis dina calana sapertos bahan Muhun manteng, cuffs dina leungeun sareng suku henteu pisan manteng. Di Israél kami bakal nganggo atanapi salaku lapisan kadua dina usum tiris atanapi musim semi, jaket tiasa nyalira. Liang pikeun kancing dina jaket nu teu diolah Sajaba, Kuring miharep pikeun panungtungan dipaké. Ukuranna akurat teu aya rasa nyandak langkung ti AS 3 bulan sareng ageung pisan, teu aya bau.

Nyarankeun persis naon anu kuring ngarepkeun

Bener jalanna, telepon kedah dipareuman sateuacan ngecas. Ti lampu LED teu nyandak lampu panel, tapi ti filamén dawam-gampang (muatan nuluykeun). Sumber cahaya alami henteu acan nyobian ngecas.

Warna geulis pisan, lawonna ipis. Bari kasampak badag, éta teu ngukur. Budak 1.3 sareng jangkungna kirang langkung 83 cm