Badag Ukuran 52-208PCS cocog Lego Duplo marmer Balap Run Maze Ball bata Blok Gedong

$16.99 harga biasa $38.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Type: blok
  • Number Model: H-DKL-4
  • Type palastik: ABS
  • 3C: ngetik
  • gender: Unisex
  • Perhatosan: Taya Dahar
  • bahan: plastik
  • Tipe Jumlah: 26985146775666
  • sertifikasi: 3C
  • Rentang Umur:> 3 taun
  • PCS: 208PCS 156PCS 104PCS 52PCS
  • Palastik Blok Wangun: Bata timer Ngonci gudang
  • cocok: Toys kids, Barudak kaulinan
  • style: Marmer Run, Marmer Track, Maze Ball, Blok pelacak
  • fungsi: atikan kaulinan
  • kado: Birthday kasinugrahan, New Taun kasinugrahan
  • ukuran: Badag Ukuran Gedong blok
  • kasaluyuan: Cocog Lego ed Duplo ed
  • Blok Gedong Laras (208PCS / 156PCS / 104PCS / 52PCS)
Fitur sarta Spesifikasi:
  • Bahan: Plastik ABS anu ramah Eco (henteu beracun sareng bau)
  • Potongan: Potong 208 / potongan 156 / potongan 104 / potongan 52, Kami bakal ngirim pesenan dumasar kana pilihan anjeun.
  • Warna: Rupa-rupa warna
  • heubeul Barudak umur 3 taun sarta nepi: umur
  • Kasaluyuan: Bisa dianggo sareng blok wangunan Duplo
  • Pakét: Teu aya kotak warna aslina kanggo ngahémat biaya pengiriman
  • Aman tur ramah lingkungan
  • Gampang ngagabung sareng dicabut
  • Gampang ulin sareng
Bangun modél anu béda:
  • Latifundium
  • Jalan tol
  • sato
  • Taman kaulinan
  • Kota leutik
  • Roler koster

Harita customer

Dumasar pedaran 8 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
P.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan