Bodycon Citak Dye Midi Pakéan

$18.99 harga biasa $32.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • bahan: Poliéster,Spandex
  • Number Model: D9B1465K
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • usum: Gugur, Spring, Winter
  • Waistline: E.kakawasaan
  • style: Streetwear
  • Silhouette: malapah
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pola Tipe: nyitak
  • gender: awewe
  • Neckline: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Dresses Panjang: Dengkul-Panjang
Ukuran Bagan:
SAIZ / CM BUST cangkeng bujur leungeun baju taktak panjang
S 76-90 61-76 78-92 55 34 107
M 80-94 65-80 82-96 56 35 109
L 84-98 69-84 86-100 57 36 111
Catetan: Mangga ketat turutan bagan ukuranana pikeun milih ukurannana. Ulah milih langsung nurutkeun kabiasaan Anjeun. Ukuranna ngagaduhan 1-3cm béda kusabab pangukuran manual. Punten Catet nalika anjeun ngukur. Item ieu ngagaduhan Sababaraha élastisitas, sareng aya saeutik béda warna antara barang sareng gambar.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
F
F.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.