Boho lantera Lengan Panjang Floral Print Pakét Mini Dress

$30.99 harga biasa $50.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Bahan: poliéster
  • Siluét: Pikaresepeun
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: ZX673
  • Neckline: V-beuheung
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Gaya lengan: Lantern Baju
  • Hiasan: Sashes
  • Gaya: peuyeum
  • Pinggang: kakaisaran
  • Tipe pola: Floral
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Ukuran: XS, S, M, L
  • Pola: Pakéan cetak kembang
  • Gaya: Boho, Loose, Fashion
  • Panjang leungeun baju: Pakean leungeun baju panjang lantern
  • Pakét: 1 * Pakéan Awéwé

Ukuran Bagan:

Ukuran Tag (cm)  XS  S  M  L
 Rus  42  44  46  48
 US  4  6  8  10
 UK / AU  6  8  10  12
 EU  34  36  38  40
 Bust  94  98  102  108
 cangkeng  88  92  96  102
 panjang  89  90  91  92.5
 leungeun baju  66  67  68  69.5
 Catetan: Punten nyanggakeun béda 2-3cm kusabab ukur manual. (1cm = 0.39 inci, 1 inci = 2.54cm)  
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 28
86%
(24)
14%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AM

Kualitas hébat, pakéan nice!

C
CM

Sakumaha ditétélakeun, saé pisan!

B
BM

Perfectooooo

T
TR

Trés jolie jubah!

Q
QW

Parfait comme la description, merci bien!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!