Mobil hateup dipasang overhead Flip Turun MP4 MP5 Video Player HD LED Monitor Ku HDMI

$256.25

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • OSD Basa: Cina (Basajan), Rusia, Cina (Tradisional), Inggris
  • resolusi: 1920x1080
  • Digital Media Format: JPEG, Mp4, WMA
  • din: ganda Din
  • ROM: 16G
  • Max Mémori luar: 128G
  • Ngaran modél: HR-102HD
  • Voltaseu: 12V
  • Sistem operasi: Windows Ce
  • RAM: 256Mb
  • Type bahan: PVC
  • Item Beurat: 1300g
  • Ukuran tampilan: 10 ", 15.4", 12 "
  • Ukuran item: 290x240x20 (MM)
  • Fitur husus: MP3 Pamaén, Pamancar FM
  • TF / Micro SD slot: 2
spésifikasi:

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)