Kasual Long leungeun baju Harajuku 3D Print Hooded Kawaii Sweatshirt

$55.68

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: Awéwé, Lalaki
  • Item Type: Hoodies, Sweatshirts
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • style: sederhana
  • Type: Pullovers
  • Type lawon: Knitted
  • Number Model: hoodies 11204
  • beurat: 470g
  • Pakean Panjang: biasa
  • bahan: Poliéster, Spandex, Kapas
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Hooded: nuhun
  • kerah: Hooded
  • Pola Tipe: nyitak
Ukuran Bagan:
ukuran Dada Width (cm) Awak Panjang (cm) Cross Taktak (cm) Cangkéng Width (cm) Leungeun baju Panjang (cm)
S 106 62 45 104 60
M 106 62 45 104 60
L 112 69 46 110 63
XL 112 69 46 110 63
XXL 120 73 50 118 69
XXXL 120 73 50 118 69
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.