Kasual Long leungeun baju Harajuku 3D Print Hooded Kawaii Sweatshirt

$55.68

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: Awéwé, Lalaki
  • Item Type: Hoodies, Sweatshirts
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • style: sederhana
  • Type: Pullovers
  • Type lawon: Knitted
  • Number Model: hoodies 11204
  • beurat: 470g
  • Pakean Panjang: biasa
  • bahan: Poliéster, Spandex, Kapas
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Hooded: nuhun
  • kerah: Hooded
  • Pola Tipe: nyitak
Ukuran Bagan:
ukuran Dada Width (cm) Awak Panjang (cm) Cross Taktak (cm) Cangkéng Width (cm) Leungeun baju Panjang (cm)
S 106 62 45 104 60
M 106 62 45 104 60
L 112 69 46 110 63
XL 112 69 46 110 63
XXL 120 73 50 118 69
XXXL 120 73 50 118 69

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)