Lampu RGB Fotografi Lampu Tongkat Tongkat Nganggo Tripod

$41.99 harga biasa $62.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE
  • Colokkeun Standar: colokan AS
  • Pakét: Sumuhun
  • Suhu warna: 3300-5600 K
  • Kakuatan: USB Charge
  • RGB + Lampu bi-warna: 2500K-8500K lega-rupa panyaluyuan suhu warna; 1530 ° Warna lengkep, ngadukung modeu warna RGB sareng HSI warna, kacaangan, jenuh tiasa diatur.
  • Kualitas Tinggi: lampu ieu kuat, awét, sareng lemes; Janten anjeun tiasa nahan cecekelan pikeun némbak atanapi nganggo éta nganggo aksésoris sanés sapertos tripod ku liang sekrup 1/4.
  • Operasi Sederhana: Kalayan tampilan Oled, anjeun tiasa ngarobih modeu sareng ngatur unggal parameter jelas sareng gampang.
  • Batré berkapasitas ageung: Henteu kedah mésér aki-aki tambahan
  • Dipaké sacara lega: Kalayan kinerja warna anu hébat, batré anu kuat, sareng operasi saderhana OLED, éta tiasa seueur dianggo dina seueur kaayaan sapertos nembak obyék, lukisan lampu, potrét, panggung, pésta, Darurat, Makan malam, sareng sajabana anjeun mutuskeun panggunaan!
Kumaha Ka Paké:
  1. Pencét panjang salami 3 detik pikeun ngawujudkeun fungsi saklar.
  2. "M" nyaéta tombol modeu, aya 5 modeu di jero.
  • Modeu 1: M1 gaduh 7 modeu, pencét "+/-" kanggo milih
  • Pencét "S" teras pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu éta.
  • Mode 2: RGB gradién warna-7, pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kagancangan parobihan,
  • Pencét "S" teras pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu éta.
  • Modeu 3: Beureum, héjo, sareng biru tilu warna,
  • Pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu.
  • Mode 4: pencét "+/-" ngagaduhan 5 épék cahaya, (kalangkang, mendung, sinar panonpoé, lampu neon, bohlam)
  • Pencét "S" teras pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu éta.
  • Mode 5: pencét "+/-" tiasa nyaluyukeun suhu warna (3000K dugi ka 6500K)
  • Pencét "S" teras pencét "+/-" pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu éta.

      3. Produk ieu tiasa langsung dieusi ku DC5V, sareng prosés ngecas tiasa dianggo normal

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 65
100%
(65)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
SKK

Kacaangan cocog pikeun némbak di tempat anu poék tanpa lampu modél statis, ngan anu kuring peryogikeun. Seueur mode, kalebet "Pesta", tapi kajabi pikeun RGB anu biasa, anjeun henteu kedah nanaon. Bisi lemes pisan. Aya sampul pikeun dibabawa, saé. Kuring ngecas ti 20 Watt sakitar sajam, tilu jam kabeuleum. Cahaya hébat artos.

K
KO

Lo único es que cuando cambias los grados Kelvin de frío a cálido no se nota tanto la diferencia

K
KK

pengiriman barang pisan gancang

C
CS

Sae pisan, jalan sampurna! Éta sumping sareng jarak jauh, kabel sareng kantong perjalanan anu saé. Ati-ati, pangirimanna rada panjang tapi hargana.

L
LK

Sampurna! Ayeuna parantos dugi ka 1 dinten di Spanyol!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.