Cukuran Multifunctional Stainless Steel Cukuran & Janggot Ukiran Silet Pen & Alis Set

$17.98 harga biasa $23.11

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Item Type: Agul agul
  • kuantitas: 1 set
  • bahan: Beusi sténless
  • Number Model: X97
  • ukuran: standar
  • Bahan: steel Steel
  • Eusi bersih: 120 g
  • Panjang: 6.7inch / 17.1cm
  • Bisa dipaké pikeun ngadamel tékstur tiis dina rambut, janggut, sareng halis.
  • Dijieun tina baja stainless berkualiti tinggi
  • buktina karat sareng awét
  • Cecekelan anti-slip, aman sareng payu dianggo
  • Kalayan bilah 10pcs, tiasa dianggo lami-lami.
  • Friendly Friendly
Fitur utama:
  • Bisa dipaké pikeun ngadamel tékstur tiis dina rambut, janggut, sareng halis.
  • buktina karat sareng awét
  • Cecekelan anti-slip, aman sareng payu dianggo
  • Kalayan bilah 10pcs, tiasa dianggo lami-lami.
  • Friendly Friendly
  • Desain anu unik kalayan kualitasna anu luhur
  • Cukur agak multifungsi anu nuju ngukir pola anu béda, nyiptakeun cukuran anu unik
  • Bisa dipaké pikeun nyusun rambut, alis, sareng jenggang ogé
  • Upami teu leres, agulna gampang motong kulit! Upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun produk ieu, ulah langsung nganggo éta pikeun awak. Anggo sirah dummy atanapi produk anu sanésna sateuacanna dipaké.
Pakét Kalebet:
  • 1 * pena ukiran
  • 1 * manual
  • 10 * bilah

Harita customer

Dumasar pedaran 7 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 7
86%
(6)
14%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.C.d.S.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
I
I.
Ulasan pelanggan