Kaos ikatan simpul Kaos Tanpa Lengan & Rok Plaid Rok Pakét Set

$13.99 harga biasa $16.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Departemen Nami: barudak
  • Item Type: susunan
  • bahan: Nilon, poliéster, Kapas
  • Type Outerwear: kutang
  • kerah: O-beuheung
  • Number Model: QL001
  • Pola Tipe: Plaid
  • style: mode
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Leungeun baju Style: biasa
  • gender: Girls
  • Panutupanana Tipe: Betot
  • nyocogkeun: Fits leutik ti biasa. Mangga pariksa toko sizing info
  • Ukuran: 2-6 Taun-taun
  • Kaayaan Ngumbah: Nyeuseuh Leungeun / Kering beberesih / Mesin cuci
Ukuran Bagan:
Ukuran Nafsu Ukuran Pinggang Pinggang Panjang Panjang Ngadaptar Umur
7/2 21 '' 14.5 '' 16-20 '' 9 '' 2Tahun
9/3 22 '' 15.5 '' 18-21 '' 9.5 '' 3Tahun
11/4 23 '' 16.5 '' 19-22 '' 10 '' 4Tahun
13/5 25 '' 17.5 '' 20-23 '' 10.5 '' 5Tahun
15/6 26 '' 18.5 '' 21-24 '' 11 '' 6Tahun
Catetan: Mangga ngawenangkeun 1-2CM béda alatan ukur manual. Warna nyata mungkin rada benten sareng gambar kusabab resolusi layar komputer, kacaangan, kontras sareng sajabana 1 inci = 2.54cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.