Kaos ikatan simpul Kaos Tanpa Lengan & Rok Plaid Rok Pakét Set

$13.99 harga biasa $16.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Departemen Nami: barudak
  • Item Type: susunan
  • bahan: Nilon, poliéster, Kapas
  • Type Outerwear: kutang
  • kerah: O-beuheung
  • Number Model: QL001
  • Pola Tipe: Plaid
  • style: mode
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Leungeun baju Style: biasa
  • gender: Girls
  • Panutupanana Tipe: Betot
  • nyocogkeun: Fits leutik ti biasa. Mangga pariksa toko sizing info
  • Ukuran: 2-6 Taun-taun
  • Kaayaan Ngumbah: Nyeuseuh Leungeun / Kering beberesih / Mesin cuci
Ukuran Bagan:
Ukuran Nafsu Ukuran Pinggang Pinggang Panjang Panjang Ngadaptar Umur
7/2 21'' 14.5'' 16-20'' 9'' 2Year
9/3 22'' 15.5'' 18-21'' 9.5'' 3Year
11/4 23'' 16.5'' 19-22'' 10'' 4Year
13/5 25'' 17.5'' 20-23'' 10.5'' 5Year
15/6 26'' 18.5'' 21-24'' 11'' 6Year
Catetan: Mangga ngawenangkeun 1-2CM béda alatan ukur manual. Real color may slightly different from pictures due to the computer screen's resolution, brightness, contrast etc. 1inch=2.54cm

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)