Kreatif stainless steel walnut & chestnut klip kerang

$12.99 harga biasa $20.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Alat Buah & Sayuran Tipe: Chestnut Clip
  • Sertifikasi: CIQ
  • Nomer Modél: Chestnut Clip
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: Plastik
  • Jenis Plastik: PC
  • Jenis: Alat Buah & Sayuran
  • Bahan: ABS + 430 Beusi sténless
  • Ukuran: 18cm

Fitur:

  • Dijieunna tina stainless steel premium, bubuka chestnut aman, tangguh, sareng awét dianggo, tanpa deformasi sareng korosi saatos dianggo lami.
  • Chestnut ngabogaan permukaan lemes, cecekelan non-dieunakeun, nyaman sareng praktis, henteu nganyenyeri panangan anjeun nalika nembak kacang.
  • Kalayan desain anu diungkit, éta gampang dianggo sareng ngahemat tanaga gawé, ngajantenkeun hirup anjeun janten merenah.
  • Stainless Steel chestnut Clip Nut Cracker Sheller Walnut Almonds Hazelnuts Tang Metal Metal Nut Opener Plier pikeun Pembuka Chestnut Dapur.
  • Bahan ngalangkungan prosés pemurnian khusus, kapang, henteu dieunakeun, tahan korosi, tiasa dipasteurisasi tanpa deformasi. Cecekelan nyaman, geulis tur awét, gampang pikeun ngabersihan, kulawarga, hotél, réstoran masak alus pembantu, éta mangrupakeun pilihan anu alus pikeun kado.
Pakét Kalebet:
  • 1x Klip stainless steel chestnut
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)