Imut Dipigel Lengan Tukang Gaduh Maxi Sundress

$13.99 harga biasa $15.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Jumlah modél: 672131
  • bahan: kapas
  • style: lucu
  • Hiasan: draped
  • Silhouette: bola gown
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Pola Tipe: padet
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • kerah: O-beuheung
  • Materi: Satin + Tulle
  • Diwangun-di bra: teu
  • nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Departemen Nami: barudak
  • gender: Girls

Ukuran Bagan:

Ukuran Lable panjang Bust * 2 disarankeun Jaman
100 70 cm 28.5 cm 3-4Years
110 73 cm 30 cm 4-5Years
120 76 cm 31.5 cm 5-6Years
130 79 cm 33 cm 6-7Years
140 82 cm 34.5 cm 7-8Years
150 85 cm 36 cm 8-10Years
Catetan: Teu aya bédana 2-3% dumasar kana ukur manual. Punten parios pangukuran anu saksama saencan anjeun mésér item. Punten dicatet yén bédana warna anu tipis kedah ditampi kusabab lampu sareng layar. 1 inci = 2.54 cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Z.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.