Keyboard Anu tiasa dicabut & Gap Car Air Outlet Vent Brush Dust Clean Tools

$5.64 harga biasa $6.96
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Type bahan: Plastics sareng Lawon
  • Type: Korsi Crevice Panyimpenan Box / Kantong
  • Number Model: 12526
  • Bahan: Plastik, lawon
  • Warna: Héjo sareng bodas
  • Panjangna: 17cm / 6.69 "(Perkiraan.)
  • Lebar: 3cm / 1.18 "(Perkiraan.)
fitur:
  • Cocog jeung meresihan lebu mobil, kibor.Liburan tilu lembar sikat pangénét ku desain, ngumbah beresih
  • Pembersih lawon sareng sapu sirah tiasa dibutuhkeun, gampang bersih.
  • Cecekelan palastik gaduh élastisitas hadé, merenah pikeun ngajalankeun.
  • Pangalégénkeun beungbeurat pangwangunan.
Catetan: Kusabab bédana ti monitor béda, gambar éta henteu tiasa mendakan warna anu sabenerna tina item ieu. Hatur nuhun! Daptar pakét:
  • 1 x Beresih Sikat
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.