Bubuk DHEA Pikeun Ningkatkeun Kabugaran fisik & Ngaronjatkeun - Métabolisme Sehat & Fungsi Imun

$54.99 harga biasa $81.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Potongan: Satu Satuan
  • Jenis: Glitter
  • NET WT: 5g-100 g
  • Bahan: Dehydroepiandrosteron
  • Jumlah: 1 kantong
  • Anggo: Awak
  • Jumlah modél: B151

Perkenalan Utama DHEA:

  • Dehydroepiandrosteron (DHEA) mangrupikeun stéroid multifungsi anu parantos kakandung dina rupa-rupa épék biologis di manusa sareng mamalia anu sanés. Babarengan éster sulfat na (DHEAS), éta mangrupikeun stéroid panglobana pikeun manusa.
  • DHEA dihasilkeun ku kelenjar adrénal tapi ogé disintésisikeun de novo dina uteuk. Éta tindakan dina reséptor androgén duanana langsung sareng ngalangkungan metabolitna, anu kalebet androstenediol sareng androstenedione, anu tiasa ngalaman konversi salajengna pikeun ngahasilkeun téstostéron androgén sareng estrogén estrone sareng estradiol.
  • Panilitian parantos nunjukkeun yén DHEA gunana pikeun pasién anu sistemik lupus erythematosus. Aplikasi buktina dibahas ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS di 2001 sareng sayogi online.
  • Tinjauan ieu ogé nunjukkeun yén koléstérol sareng lipid sérum sanésna ngirangan nganggo DHEA (utamina turunna HDLC sareng trigliserida tiasa diarepkeun pikeun awéwé, p110).

Fungsi Utama DHEA:

  • DHEA ngagaduhan fungsi anti sepuh, ngajaga kakuatan ngora.
  • DHEA parantos ningkatkeun kabugaran awak, ningkatkeun suasana haté sareng bobo, ningkatkeun épék ingetan.
  • DHEA tiasa ningkatkeun fungsi séks, ningkatkeun libido.
  • DHEA tiasa ngatur sistem imunitas, ningkatkeun imunitas awak.
  • DHEA ngagaduhan peranan sékundér dina pengobatan panyakit.
  • DHEA ningkatkeun wanda sareng bobo
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
TN

Pangiriman ka Kanada rada gancang. Barang leyur dina étanol atanapi alkohol isopropil (pikeun transdermal), atanapi dina minyak anu dihaneutan nganggo atanapi henteu nganggo vitamin E. Entong nyandak teuing atanapi bakal janten éstrogén. Nganggo paypal merenah janten kuring resep aliexpress nawiskeun ieu.

M
MS

ok

B
BW

alus teuing

T
TT

Produk sareng jasa anu saé

T
TH

Dodáno v pořádku, prodejce doporučuji

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.