DIY 3D Babak Bentuk Silikon Kue kapang

$14.99 harga biasa $21.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Ketik: Parabot Kue
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: Silicone
  • Jumlah modél: D1959
  • Ketik: Parabot Kue
  • Nami: Mould Silikon Buleud, 4/6/8/10 inci Silikon Cak Cetakan
  • Kanggo: Baking Pantry Baking, Kitchen Bakeware, Cake Decorating Tools, 3D Round Form
  • Warna: Dina Acak
  • Kisaran suhu: -40 dugi ka 230-derajat celsius

Description:

  • Dijieunna tina bahan silikon tingkat dahareun. Saftey.
  • Sampurna pikeun ngadamel kuéh. Gampang pikeun bau sareng rasa.
  • Éta bakal tahan bentukna mangtaun-taun. Jauhkeun tina seuneu, oven gas, sareng cutter.
  • Réusable, non-stick, gampang dioperasikeun, sareng bersih. 
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 64
97%
(62)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LS

Silikon anu saé pisan sareng lemes, henteu bau bau sareng teu aya deformasi. Abdi henteu sabar pikeun nyobaan!

N
NW

Kapang anu raoseun, henteu bau

M
MB

Pelayanan anu saé, kualitas barang na sampurna, teu aya bau, anjeun tiasa langsung nganggo, hatur nuhun pisan kana woopshop !! Kuring bakal mesen kadieu deui!

C
CK

Sakumaha biasa, alus pisan. parsél dikirimkeun ka Krasnoyarsk. barangna alus

M
MS

Saé, bakal mesen deui.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.