DIY Handmade Silicone Rectangle Sabun kapang

$19.99 harga biasa $38.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Atur Tipe: No.
  • Jumlah modél: 32131
  • Gaya: Sabun kapang
  • Téma: kapang sabun
  • Bahan: Silicone
  • Wangun: lain
  • Ukuran: 22.2 * 20.5 * 2.5 cm
  • Bahan: silikon tingkat dahareun
  • Kapasitas rongga tunggal: 100 ml
  • 6 Rongga Rectangle Silicone Mould pikeun Nyiptakeun Sabun
  • Bahan: Dahareun Kelas Silikon. Bahan pangsaéna pikeun produk anu bakal kontak kana dahareun.
  • Fitur: Silikon fleksibel sareng non-iteuk, kapang tiasa dianggo deui. Dikumbah saatos dianggo sareng jaga tetep. Mesin cuci piring aya.
  • Ngamuk suhu: -40 dugi ka 230 darajat. Tiasa dina Kulkas sareng oven
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 105
92%
(97)
6%
(6)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
M
MC

Langkung hatur nuhun ka woopshop, parsél na gancang pisan !!!!!!!!!!! Janten tahan !!!!!

M
BAPA

Silikon alus. Siga! Pangiriman gancang.

M
abdi

Barang sumping dina waktosna. Produkna saluyu sareng katerangan. Barang anu saé kualitasna. Kuring nempatkeun sadayana 5 bentang. Kuring mamatahan toko sareng produk ieu ka sadaya pembeli.

N
NR

hebat

M
MK

Leres pikeun Masehi, bahan anu saé, nyarankeun qualtima qualidade e fiel ao anúncio, recomendo

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.