DIY Magic String Cai Manik Lengket

$56.99 harga biasa $71.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Kisaran Umur: 5 ~ 7 Taun, 8 ~ 13 Taun, 14 Taun & Sateuacan
  • Kisaran Umur: Lalakina
  • Téma: Sasatoan & Alam
  • Sertifikasi: Éropa Certified (CE)
  • Perhatosan: sanés kanggo ngelek atanapi mencek
  • Jenis: Kertas Cat Cai
  • Jumlah Modél: 6545
  • Bahan: PVA, kalsium karbonat

Fitur:

  • Éta ngamajukeun kreativitas sareng diajar mandiri sareng ningkatkeun kamampuan motor anak anjeun sareng koordinasi mata-mata.
  • Ngadamel manik seni anjeun, nyemprot ku cai, ngantepkeun garing sareng kreasi anjeun parantos réngsé.
  • Cocog pikeun maén mandiri atanapi kelompok sareng nawiskeun kagiatan saatos-sakola anu pikaresepeun tanggal pertandingan, kagiatan kolot-budak, sareng seueur deui.
  • Manik-manik ngagabung sareng aplikasi cai pikeun gim anu langkung raoseun sareng aman, éta tiasa caket nalika dihubungi ku cai.

Catetan:

  • Henteu cocog pikeun barudak di handapeun umur 3 taun. Ngandung bagian handap sareng bal, anu panginten tiasa bahaya.
  • Produk ieu ngandung ujung seukeut fungsional sareng titik-titik anu seukeut. Punten ati-ati nalika nganggo, henteu nyababkeun cilaka.
  • Punten anggo dina pangawasan sawawa.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 47
87%
(41)
13%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AS

Parfait!

E
ES

DIY Magic String Cai Manik Lengket

A
AS

satisfaite mais manqué un couvercle

L
LF

Sadayana henteu kunanaon, budakna wareg)

L
LE

Nyarankeun.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 83081
95%
(79325)
4%
(3626)
0%
(119)
0%
(9)
0%
(2)

Celana Pendek Pinggang Tinggi henteu teratur Slim Wide Leg Pikeun Awéwé

Bagéa gancang pengiriman barang gancang

Di Kiev aya sasasih di kantor pos énggal. Sapertos dina katerangan, lungguh saé, benangna henteu nempel, kualitasna super, dina parameter 90-70-

Desain anu saé, pangiriman gancang. Upami lawonna langkung saé. Éta bakal sampurna